USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Yıldızların gecesi

05-01-2018

 

Türkiye’nin ilk taraftar grubu Teksas kuruluşunun 50. yılını adına yakışır, farklı ve göz kamaştırıcı etkinlerle kutlama devam ediyor.

Kutlamalara maçlardaki şovlarıyla başlayan Bursasporlular, son olarak düzenledikleri birçok renkli görüntünün yer aldığı gece ile muhteşem bir organizasyona imza attılar.

Teksaslılar, büyük bir vefa örneği göstererek geceye kaybettikleri tribün emekçilerini anarak başladı. O anlarda yani merhum tribün emekçilerinin resimleri dev ekranda tek tek yer alırken duygu dolu anlar yaşanıyordu. Bir çok yeşil beyaz sevdalısının gözyaşlarına hakim olamadığına şahit oldum.

Ardından yayınlanan Bursasporluların anayasası yani Teksas Manifestosu ve Teksas belgeseli, 50 yıldır verilen mücadelenin çarpıcı bir özetiydi.  

Temposu ve sözleriyle tribüne büyük katkı sağlayacak olan ve ilk kez sunulan yeni tribün marşı da büyük beğeni topladı.

Yapılan konuşmalar, plaket töreni de organizasyonun ciddiyetini ortaya koyuyordu.

Birçok seçkin konuğun katıldığı bu güzel gecede,  Bursasporlu taraftarları çok sevdiği, şarkılarını deplasman  yollarında ve tribünlerde söylediği sanatçı Yıldız Tilbe sahne aldı.

Öncelikle yoğunluğu nedeniyle İstanbul dışında uzun süredir konser vermeyen Tilbe’yi bu geceye getirebilmek gerçekten büyük bir başarıydı. Bunu başaranları ve sponsorluklarıyla katkı koyanları tebrik etmek gerekiyor.

Sahnelerin Yıldızı ile Tribünlerin yıldızı Teksas’ı  birlikte şarkılar söyleyip tezahüratlar yaparken görmek gerçekten harikaydı.

Geceye ilgi de doğal olarak çok büyüktü. Birçok Bursasporlu sınırlı kapasite nedeniyle katılamadı. Gönül koyanlar da oldu; ama organizasyonu başından sonuna takip ettiğimden biliyorum. Böyle bir kutlamayı konuklara ücretsiz yapabilmek için haftalarca sponsor görüşmeleri yapıldı. Hatta en büyük zamanı da bu aldı diyebilirim.Tribün liderleri adeta başlarını kaşıyamadılar. İşte bu durum ve sınırlı kapasite yüzünden pek çok Bursasporlu orada olamadı. Buna en çok yine o tribün liderleri üzüldü.

Bu organizasyonun Bursaspor ve Teksas markasına kattığı değeri düşünmek bile katılamayanlar için bir teselli sebebi aslında. Sonuçta ne yapıldıysa Bursaspor için yapıldı.

Yarın başka bir organizasyon olur bu kez katılamayanlar yer alırlar ki, aldığımız bilgilere göre kutlamalar devam edecek bahar aylarında çok daha geniş katılımlara imkan verecek organizasyonlar planlanıyor.

Bursasporluları gururlandıran, yüzlerini güldüren çok güzel bir geceydi.

Gecenin fikir sahipleri, sponsorluklarıyla destek verenler, organizasyona katkı koyanlar ,yerel ve ulusal medya, siyasiler, mülki erkan ve tabi ki katılan Bursasporlu ve Ankaragüçlü taraftarlar tebrik ve alkışı hak ediyor.

Bursaspor ve Teksas imajına çok önemli katkıda bulundular.

Emeklerine, yüreklerine,  ayaklarına sağlık.

Daha nice 50 yıllara tribünlerin yıldızı…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?