USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Yeter Artık!

30-12-2017

Bursaspor’un Avrupa kupalarına katılabilmesi için tek yol olarak görünen Türkiye Kupası’nda yeşil beyazlılar 16 Ocak Salı günü Gençlerbirliği ile rövanş maçına çıkacak.

Maçın saati ise 16:00!

Hafta içi mesai saatinde maç konması demek “Bu maça emekliler ve işsizler dışında kimse gelmesin” demektir.

Öğrencilerin, işçilerin, memurların, esnafın, işadamlarının, kısaca maça gelebilecek insanların büyük çoğunluğu için uygun olmayan bu saatin seçilmesi açıkça Bursaspor kulübüne darbe vurmaktır. Sıradan bir takım kategorine sokma çabası da meselenin başka boyutu. Bu da Bursaspor’a açıkça hakaret demektir.

Bu konuyu Başkan Ali Ay ile defalarca konuştum “Sürekli pohpohlanan, ayağına kadar sürekli gittiğiniz, bir dediğini iki etmediğiniz Bursa’nın ileri geleni olduğu iddia edilen kişilerden destek isteyin” dedim. Yani maşallah halletmedikleri mesele yok sonuçta!

Yani yaralı parmağa bir kere olsun pansuman yaptıklarını görelim O sözde ileri gelenlerin!

Bakın bu maç saatleri açıkça Bursaspor’a karşı darbe yapmaktır. Taraftar desteğini arkasına almasını engellemek için Ali Cengiz oyunudur.

Hiç öyle “Yayıncı kuruluş karar veriyor” falan filan demesinler. O bahane eskidi artık.

İster TFF, ister yayıncı kuruluş bunu her kim yapıyorsa açıkça Bursaspor’a zarar veriyor.

Aslında problemin başka boyutu var. Federasyona Bursaspor'un hakkını savunacak 'Bursasporlu' delegeler gönderilmedikçe, Sabah 10:00'da bile maç verseler şaşırmam. Birilerine yaranmak için görevlendirmeler yapıldıkça, bu sıkıntıları yaşamaya devam ederiz.

Değerli Yönetim…

Bursaspor’u yönetmek ve haklarını savunmak için oradasınız. Hadi birinci kısmını layıkıyla yapamıyorsunuz, bari haklarını doğru dürüst savunun.

Eğer yine pasif kalıp bunu yapamayacaksanız,

Biletleri indirin 5 TL’ye, İl yönetiminden destek isteyin, öğleden sonra maça gidecek olanlara işyerleri ve okullar izin versin.

Doldurun stadı, oyunları ters tepsin.

Kiminle dans ettiklerini görsünler.

Bu kasıtlı uygulamalara karşı hiçbir şey yapmadan oturmayın, yeter artık!

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?