USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sayın Recep Altepe  

12-09-2017

Sayın Başkanım;

Akhisar maçına giderken çektiğim görüntüler bunlar. Karda kışta teptiğimiz ve izdiham oluşan yola aittir. Ki maç sonraları çok daha yoğun oluyor ve insanlar caddeden yürüyorlar. Gerçekten sıkıntımız ve tehlike büyük.

Trenden indikten sonra ciddi bir mesafe yolu bu şekilde riskli bir halde kat ederek stada ulaşıyoruz ve geri dönüyoruz. Şükür ki kimsenin başına bugüne kadar bir hal gelmedi. Lakin gelebilir ve açıklaması olmayan bir durumla karşı karşıya kalınabilir.

Taraftar olarak trenden indikten sonraki mesafe ve sıkıntılı ulaşımdan ciddi olarak rahatsızız. Ve stadın %80'i belki de daha fazlası böyle boşalıyor. Allah muhafaza bir kaza oluşmasın ciğerimiz yanmasın.

Aklıma Galatasaray’ın stadındaki gibi istasyondan stada bir tünelle bağlanmak çok güzel ve şık olurdu diye geliyor ve çoğu taraftarın kafasındaki projede bu.

Ama tünel projesi uygulanana kadar eskisi gibi kestirme yok tekrar geçişlere açılmalı. İnsan hayatı her şeyden önemlidir. O yol neden kapandı bilmiyorum; ama o nedenin insan hayatından önemli olması mümkün değil.

Bir Bursasporlu olarak tüm taraftar kardeşlerim adına bu probleme bir çözüm bulup kısa bir zamanda faaliyete geçirmenizi umuyorum umuyoruz.

Bursaspor taraftarından iyi bir Bursaspor taraftarı olan size samimi bir dilek mektubu olarak kabul ediniz.

Lütfen binlerce kişinin her maç yaşadığı sıkıntı ve büyük tehlike arz eden bu soruna acilen çözüm bulunuz.

Saygılarımla

İsmail Kurt
Bursa'yı ve Bursaspor’u çok seven birisi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?