USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Tehlike!

01-09-2016

Başkanın “öncelik ekonomiyi düzeltmede yoksa batarız bu yıl az para harcamak zorundayız” planı ve söylemlerini başından beri destekledim.

 

Ali Başkan dediğini de aynen yaptı.

 

Herkes gibi benimde de itirazım,  harcanan o az paranın da yanlış isimlere harcanıyor olmasıydı.

 

Kısacası transferdeki söz sahibi isimler bana göre de yanlış ve eksik tercih yaptı.

 

Transfer kapandı

 

Artık devre arasına kadar yapacak bir şey yok.

İşte bu saatten sonra bu konuda konuşmak kulübe zarar verir.

 

Bursaspor camiası esen pozitif havayı arkasına alarak şampiyon oldu. Negatif bir hava oluşturulursa( ki şuan öyle bir havadayız ) yetersiz bulduğumuz kadronun daha da eli ayağına dolaşacaktır.

 

Başakşehir maçında oyunculara tepki verildi. O verilen tepkiyi doğru anlamak lazım. Aslında O ıslıklar oyunculara değil, transfer dönemi yapılan yanlışlaraydı. Muhatapları bunu iyi idrak etmeli.

 

Bu gerçeğe rağmen tepkiyi 90  dakika içinde yapmak doğru olmuyor. Mağlubiyetin kesinleştiği anlardan itibaren olabilir belki ama böyle değil.

 

Bu durum işleri çok tehlikeli bir noktaya götürebilir. Taraftarı ile başarıları yakalamış bir kulüp taraftarı ile ters düşerse, sahadaki futbolcular her maç bu şekilde bir muameleye maruz kalırlarsa işler sarpasarar. Bu büyük bir tehlike.

 

Abartmayı seven bir camiayız. kadroda eksikler var; ama bazı söylemlerdeki gibi bir noktaya gidecek bir ekip de değil bu.

 

Sonuçta şampiyonluğa giderken dahi yenemediğimiz, oturmuş kadrolu istikrarlı bir takıma kaybedildi. Eksiklerin takıma katılacağını düşünürsek daha iyi bir performansa çıkılacağı ortada.

 

O yüzden artık transfer mevsimi kapandığı için bu konuda söylenecek her kelam boşa gideceğine göre biran önce bu negatif havayı dağıtmak gerekiyor.

 

Bu konuda Başkan ve Hamza Hamzaoğlu’na da çok iş düşüyor. 

 

Transferde memnun edilemeyen taraftarlara karşı söylem ve hareketlere dikkat edilmeli. Özellikle Hamzaoğlu’nun bu konuda hiç kredisi kalmadı. Taraftarla ters düşen herhangi birinin görevinde kaldığı bu güne kadar görülmedi. Transferde ve oynanan oyunda baş aktörseniz başarısızlık anında da bunun özeleştirisini yapmanız gerekir.

 

Kulüp tarafındakiler kendilerine çeki düzen verirse,

taraftar da eleştirilerini rafa kaldırıp bu negatif havayı pozitife çevirmek için elinden geleni yapacaktır. 

 

Buna da mecburuz açıkçası çünkü hep söylediğimiz gibi başka Bursaspor yok.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?