USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Son bilgiler!

26-07-2016

LOCA FİYATLARI İNİYOR

 

Öncelikle satılan tüm locaların sahiplerine sezon başı teslim edileceğini söyleyelim. Bu konuda belediye yetkilileri ile çok hararetli toplantılar yapan kulüp yetkilileri, istenilen çalışma temposunu yakaladıklarını ifade ediyorlar Öte yandan şuana kadar 15 loca satılması yönetimi yeni hamleler yapma noktasına getirmiş durumda. Burada  loca bedellerinin TL’ye çevrilerek ücretlerinde önemli oranda indirime gidilmesi planlanıyor. Daha önce loca almış kişi ve firmalara da o oranda süre uzatımı sağlanıp, mağdur olmamaları sağlanacak. 

 

MAÇ GÜN VE SAATLERİ 

 

Başkan Ay kombine satışlarına direk etki eden maç saatleri ve özellikle cumartesi öğle maçları ile ilgili olarak temaslar yaptıklarını belirtti. Ay, konunun yayıncı kuruluştan kaynaklandığını Bursaspor'un 5 büyükler kategorisinde olduğu için bu saatlere maçlarının verildiği cevabını aldıklarını söyleyerek, "konunun takipçisiyiz en uygun gün ve saatlere maçalarımızı oynamak için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuşuyor.

 

STADA ALMAYACAĞIZ

 

Alınan tribün cezalarının da kombine satışına direk etkisi olduğunu vurulayan Ali Ay, yeşil beyazlı taraftarları ceza almama konusunda dikkatli olmaya çağırırken, Emniyet ile işbirliği yaparak bu cezalara neden olan taraftarları stada almayacaklarını söyleyerek, bir kaç kişinin hatasının cezasını hem kulüp hem de diğer taraftarlar çekiyor. Bu olmaz, kim suçluysa cezayı da o çekmeli diyor.

 

TİMSAH KAFASI

 

Stat ile ilgili eksiklerden devam edecek olursak Timsah kafasını  yapması gereken firmanın iflası nedeniyle inşaatın durduğunu belirten Erhan Başoğlu, sorunun çözülmek üzere olduğunu çalışmaların yakında yeniden başlayacağını ifade etti.

 

OTOPARKLAR

 

Stat kapalı ve açık otoparkları ile ilgili teknik alt yapının üzerinde çalıştıklarını dabelirten Başoğlu  yeni sezonda taraftarların otoparkları kullanabilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı. Başoğlu ayrıca stat çevresindeki sıkıntı yaratan alanlarda da emniyet ile ortak çalışmalar ile sorunları çözeceklerini söyledi.

 

KALE ARKASI TEL ÖRGÜLERİ

 

Taraftarların şikayetlerinden biri olan tel örgüleri hatırlattığımızda Başkan Ay bu konudaki TFF ile görüştüklerini tel örgülerin kalkmasına pek sıcak bakılmadığını ifade ederek. "Ama UEFA tel örgü istemiyor, buraya Avrupa maçı aldığımızda o tel örgüleri de sökeceğiz" şeklinde konuştu.

 

LOCA VE KOMBİNE KAMPANYASI

 

Kombinede şuana kadar 4500 rakamına ulaşan; ancak 32 bin kombine satmayı planlayan Bursaspor yönetimi, bunun 10 binin bireysel olarak satılacağını hesap ediyor. En az 20 bin kombineyi de BTSO başkanı İbrahim Burkay desteği ile birlikte sanayi odalarının katılımı ile satılması planlanıyor. 37 bin üyesi bulunan odalar için bu rakamın çok kolay yakalanacağını Başkan Ay özellikle vurguluyor. Bu arada kurumsal kombine alımlarında ve loca alımlarında firma veya kişilerin isimleri medya vasıtası ile kamuoyuna duyurulacakmış.

 

FORMA VE KOL REKLAMI

 

Bursa firmalarının forma reklamlarına ilgisi ise mutluluk verici.  Göğüs reklamı için Bursalı Warmhaus'la anlaşan yeşil beyazlı kulüp, bir süre önce görüşmelerin durduğu Uludağ firması ile sırt reklamı konusunda kesin anlaşma sağladı. Forma kol reklamı ise bir başka Bursalı Erikli'nin oldu. Şort için ise ilgili firmalarla görüşmeler sürüyor.

 

DURMA, DURMUŞ !

 

Sponsorluklarla ilgili tatsız bir gelişme de var. Bir süre önce basketbol sponsorluğu için anlaşıldığı duyurulan Durmazlar Makina'nın yaşanan darbe girişimi nedeniyle kulübe "Bir süre bekleyelim" dediği, firmanın bu isteği üzerine de beklemeye geçilmiş durumda. İki tarafın önümüzdeki günlerde tekrar görüşerek bu sponsorluğu sonuçlandıracaklarını tahmin ediyorum.

 

AÇILIŞ ORGANİZASYONU

 

Ülkenin içinde bulunduğu sancılı durum nedeniyle açılış organizasyonun yapılmaması yönündeki görüş ağırlık kazanmış durumda.

 

BENZİNLİK

 

Bana göre de önemli bir gelir kaynağı olacak olan benzinlik konusunda çok olumlu gelişmeler var; ama Başkan yazmamı istemediği için o konuyu es geçiyorum. Ama şu kadarını söyleyebilirim bir aksama olmazsa en geç ocak ayında Bursaspor  önünü tıkayan 70 milyon liralık banka borcundan kurtulabilir. Başkanın tüm planı bu yönde.

 

TAKIM VE TRANSFER

 

Öncelikle başkan takımdan çok umutlu. Hamza Hoca'nın da çok motive olduğunu vurgulayan Ali Ay kesinlikle iyi bir takım kurduk, başarılı olacağız. Hamza Hoca'ya herkes güvensin kamp sonrası da bir değerlendirme yapıp ihtiyaç görürsek transfer de yapacağız şeklinde konuşuyor. Başkan, Dszsudzak ve Necid'in ayrılmaları yönünde görüşlerinde bir değişiklik olmadığını; ancak bu iki oyuncunun durumlarının ise henüz netleşmediğini vurguladı. Bazı kulüplerin teklifleri var; ama tatmin edici değil derken değerini bulmadan da  elden çıkarmanın doğru olmadığını ifade ediyor.

 

Evet kısaca böyle. Gördüğümüz kadarıyla başkan  çalışmalarına tüm hızıyla ve fedakarca devam ediyor. Öte yandan Ali başkanın tek isteği tüm kentin Ona ve arkadaşlarına aynı şekilde fedakarca eşlik etmesi. Bundan da daha doğal bir istek olamaz herhalde...

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?