USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Vakıfköy 5-2 Mersin İ.Y !

19-05-2016

Ne diyorduk haftalardır ?

 

“Bursaspor’un mevcut yabancıları mücadele etmiyor, takıma gerekli katkıyı koymuyorlar. Onların yerine oynayıp, onlardan çok daha faydalı olabilecek gençlerimiz var. Yetenek olarak dahi milyon Eurolar kazanan içi geçmiş yabancılardan iyiler, şans verilmeli.”

 

Futbolun doğrularının farkında olan herkes bu görüşteydi.

 

Mersin takımının lige havlu atmış olması zayıf bir kadro ile saha da olması galibiyetin açıklaması değil. Zaten bu yorumlarımızın nedeni de skor değil.

 

Özellikle Kubilay ve Emirhan daha da dikkat çekiciydiler. Kubilay’ın iş bitiriciliği, Emirhan’ın mücadeleci yapısı ve soğukkanlılığı farkediliyordu. Mert örnek, Bünyamin, Talha, Utku da sürekli çalışıp galibiyette pay sahibi oldular.

 

Üstad Pablo yine görevini yaptı gol pozisyonlarında biraz daha şanslı ve becerikli olabilseydi, kendi adına bir rekor da kırabilirdi.

 

Başa dönecek olursak Bursaspor diğer şampiyon kulüplerle transferde yarışamaz. Öyle bir bütçesi yok. Ama o kulüplerden çok daha iyi bir alt yapısı varken, oradan çok daha fazla neden yararlanmaz?

 

Dünya’nın en büyük kulüpleri, dünyanın en zor liglerinde 16-17 yaşlarında gençlere güvenirken, bizim 19-20 yaşındaki isimlere şans vermemizin mantıklı açıklaması yok.

 

Tecrübeli ve kaliteli yerli ve yabancı ağabeyleri ve mümkün olan en çok sayıda gençlerle harmanlanacak Bursaspor kadrosu çok daha heyecan verici, mücadeleci başarıya yakın olacaktır.

 

Bursaspor tekrar zirveyi kovalayacaksa ve bunun sürdürülebilir bir başarı şeklinde olması hedefleniyorsa adres Vakıfköy.

 

Paragöz, rüşvetçi ve üç kağıtçı menajerler ve onların içi geçmiş yabancıları değil.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?