USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Uyarın artık!

08-05-2016

Daha iki gün önce yeni sezon kadro planlamasında 4-5 alt yapı oyuncusundan bahseden Hoca,  seneye bu takımda olmayacak kiralık Jem, Stoch  ve gönderilecek Jorguera’yı sahaya sürmüştü.

 

Akıl mantık almıyor. Bugüne kadar neyi başardılar da bu maçta bu isimlerden bir şeyler beklendi acaba ?

 

Sahadaki kadroya baktığımızda hatta yedeklere de baksak Batalla dışında üstün yetenekli tek adamın yok. Deniz ve Harun mücadeleleri ve bulundukları mevkiinin hakkını vermeleri ile tabi ki öne çıkıyor; ama kadro yapın içler acısı. Oynamaya çalıştığın futbola da uygun değiller, Bursaspor’un oynaması gereken futbola da. Harun’un direnişi ve üstad  Batalla kalitesi ile üç farkı yakalamışsın. Rakip Hoca yedek kulübesinde maçı bırakmış, bir köşeye sinmiş ve çökmüş halde.

 

Sen ne yapıyorsun ? Pablo’yu oyundan alıyorsun ! Batalla kart görmedikçe sahadan çıkmaz! Sakatlansa bile “Sahaya sandalye koy  otur” denir yine çıkmaz !

 

Derken Osmanlıspor maçın başından itibaren kaçırdıklarını atmaya başlıyor. Atarken bir yandan da kaçırmaya  devam ediyor. Orta sahayı tamamen rakibe bırakan yeşil beyazlılarda defans hattı da sezon boyunca sergilediği gibi bir performans sergiliyor. Ev sahibi ekip ceza alanı çevresi ve içinde de istediği gibi cirit atıyor. Derken Timsah’ın belalısı Webo  ve intikam duyguları ile oynayan Musa sahneye çıkıyor.

Üç farklı skoru koruyamamışsın; ama sahada senin adına en iyi adamlarından biri kalecin Harun! Anlayacağınız Bursaspor aslında ucuz kurtuldu.

Seneye bu kadro 3-4 isim hariç değişmeli diyoruz; ama yapılacak seçimlere güvenebileceğimiz en ufak bir emareyi teknik ekibin futbol gözünde ve anlayışında göremiyoruz .  

Hamza Hamzaoğlu maç sonrası  yine  nerede olduğunun farkında olmadığını belli eden bir açıklama yaptı. Tarafsız birileri için bu maç güzel olabilir; ama Bursasporlular için değil

3-0’ı koruyamayan bir büyük takım hocası böyle konuşmaz.

 

Kalan iki maçta bir şeyler değişmez ve hoca sahiden kalırsa, kalmasına ısrarlı olanlar kendisini ciddi şekilde uyarsın ve anlatsın.

 

Bu anlayış ile seneye olmaz ve kendisi için şimdi olması gereken yeni sezonun ilk haftalarında olur. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?