USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Anlamıyorsunuz beyler anlamıyorsunuz !

17-04-2016

Bekir’i sağbekte Şamil ve Traore gibi iki oyuncuyu orta sahada, Emre Taşdemir’i de sol önde görünce Bursaspor’un işinin zor olacağını tahmin etmek zor değildi. Kreatif olmayan orta saha, asıl yerinde oynamayan bek ve kanatlarla ortaya konan futbol da bu kadar oldu. Sınırlı hatta oldukça az yetenekteki oyuncular ile iyi futbol beklemek hayalcilik olur zaten. Traore ve Şamil’den nasıl bir üretkenlik bekleniyor anlamıyorum! Faty neden sahada yoktu, olması gerektiği ilk dakikalarda görülmeye başlandığı halde neden düşünülmedi o ayrı bir mesele “Deniz’in sakatlanması Hamza Hoca’nın oyun planını bozdu mu“ diyeceğim, ortada bir oyun planı gözükmüyordu ki !

 

Kısacası Hamza Hoca kendisinden beklenen, istenen oyun anlayışını anlayamadığını gösteriyordu.

 

Oyuncuların motivasyon eksikliği de buna eklenince eziyet gibi bir futbol ve bu sonuç çıktı ortaya

 

Tek suçlu hoca değildi tabi ki. Oynar gibi yapan ama kesinlikle isteyen, ısıran mücadeleyi etmeyen topçularda mağlubiyetin baş aktörleriydi.

Bursasporlu futbolcular olarak kendi sahanızda kötü oynayabilirsiniz, yenik duruma da düşebilirsiniz; ama o yenik durumda olduğunuz dakikalarda bile hala isteksizseniz bu şehri anlayamamışsınız demektir. Bu isteksizlik ardından ikinci golü de getirdi. Sizden bekleneni anlayamadığınızı yıl boyu gösterdiniz zaten. Neyse inşallah yönetim yıl sonu gerekli neşteri vurur da anlarsınız.

 

HAMZA HOCA İLE OLMAYACAK

 

Ligin ilk yarısında Akhisar yine üç puanı alan taraf olmuştu. Taraftar ise “Kasabaya bizleri rezil ettiniz” diye bağırmıştı. Bu teknik kadro ve oyuncu grubu ile seneye devam edilirse daha çok rezaletlere şahit olacağımız ortada. O yüzden Başkan Ali Ay ve arkadaşları yeni sezon planlaması yaparken bu planlamalara Hamza Hoca’yı dahil etmemeli. Çünkü kendisinin futbol anlayışı, vizyonu  ve performansı bu camianın hak ettiğinden ve hedeflerinden çok uzakta.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?