USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Oynat Şansal'cım!

16-02-2016

Söz konusu Bursaspor’sa  ve  kendilerine göre eleştirecek bir şeyler de buldularsa ağızlarına geleni söylüyor, adı Ulusal; ama aslında İstanbul yerel medyası…

Hosogai-tercüman ve Lig TV muhabiri arasında yaşanan röportajı eleştirme bahanesi ile ne saygısızlığımız kaldı ve başka bir şey.

Dün dahi İstanbul medyalarından meslektaşlar konuyu kaşımak ve büyütmek için bizlerin vasıtasıyla sürekli kulüpten birilerini arayıp ulaşmaya çalıştılar. Ama konuyu abartıp gündeme getiren Şansal Büyüka’ydı. 

Programında o bilindik üslubuyla konuştu da konuştu ! Özellikle “saygısızlıktan” bahsedince bizde kendisine birkaç kelam etmenin zorunda kaldık.

Zat-ı muhtereme  soralım bakalım!

Hosagai ve Japon lisanını bilmeden tercüme eden görevli konusunda eleştirilerini abartan sizlerin, yıllardır sadece üç takımın lisanı ile Türk futboluna hitap etmeniz saygısızlık olmuyor mu?

Anadolu takımı sizin üçüzlerden birine karşı atak yaparken veya  gol attığında sesleri kesilen; ama üç İstanbul kulübünden biri gol attığında bademcikleri dışarı fırlayacak gibi bağıran spikerlerinizin yaptığı saygısızlık olmuyor mu?

Yine spikerleriniz saha içinde canlı yayında İstanbul ekipleri ile maç yapan Anadolu takımlarına karşı taktikler üretirken, pozisyona bakıp “Orada topa vuracak kimse yok mu” diye hayıflanmaları saygısızlık olmuyor mu?

Anadolu takımlarının kadroları, kulüp logoları ( Başta Bursaspor ) ile ilgili bilgiler verirken sürekli komik hatalar yapmanız saygısızlık olmuyor mu?

Şike yapan kulüpler taraftarı olduğunuz ve reyting aldığınız kulüpler olduğu için şikenin üstünün örtülmesine yani Türk Futbolunun dibine dinamit konmasına destek olmanız saygısızlık olmuyor mu?

Bir Anadolu takımı yıllar sonra alnının teriyle  şampiyon olmuşken sayfalarınızın yüzde doksanını ona değil de şampiyonluğu kaçırana ayırmanız saygısızlık olmuyor mu ?

Çıkışa geçen bir Anadolu takımının oyuncularının motivasyonunu bozmak için planlı bir şekilde transfer haberleri uydurmanız saygısızlık olmuyor mu?

Programlarınızda ayrıcalıklı üç takımın maçını 3 saat konuşurken, kalan 15 takıma yarım saat bile ayırmamanız saygısızlık olmuyor mu?

Meşhur pierrolarınızı ayrıcalıklı kulüplerinizi haklı göstermek için dansöz gibi göbek attırmanız saygısızlık olmuyor mu?

Bir Anadolu takımı kendi iyi mücadelesi ile maç kazanamaz; ancak İstanbul takımı kendi kaybeder” ana fikri ile yaptığınız yorumlarınız saygısızlık olmuyor mu?

Hakemlerin kulüplerinizi yıllardır alenen kolladığını bildiğiniz halde bu durumu dile getirmemeniz saygısızlık olmuyor mu?

İstanbul tribünleri meşale yaktığında “Görsel şov” Anadolu tribünleri yaktığında “Bu yanıcı maddeler bu stada nasıl girdi” dediğinizde saygısızlık olmuyor mu?

İstanbul tribünleri sinkafın dibine vururken, sahaya her türlü alet edevatı yağdırırken cezasız kalmasına rağmen, Özellikle Bursaspor tribünleri hapşırsa ceza kesilmesine gözlerinizi kapamanız saygısızlık olmuyor mu?

Bu gerçeklere daha çok ilaveler yapabiliriz; ama bu kadar yeter Sayın Büyüka. Çünkü işinize gelmediği için yine görmezden geleceğinizi biliyoruz. Türk Futbolu’nun bir yerlere gelmesi için uğraş veren kişiler sizleri tebessümle izliyor.

Senin tabirinle bitirelim…

Hiçbir güvenirliğiniz ve inandırıcı tarafınız yok. Türk Futbolu adını verdiğiniz; ama aslında  tiyatro oyunu olan bu komediyi sen ve senin gibiler medyada istediğiniz gibi OYNATIN ŞANSAL’cım!  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?