USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Değerli patronlar!

26-01-2016

Ali Ay ve arkadaşları başa geçtiğinden itibaren oluşan güven ortamı kulübüne bağlı ve duyarlı Bursasporluları harekete geçirdi. Yeşil beyazlı taraftarlar ekonomik olarak Bursaspor’a katkı sağlayacak projeler üretmeye başladı. Açıktan projelerini anlatıyorlar, bizlere özel mesajlar atıp bu projelerini yönetime iletmemizi istiyorlar. Bunu büyük bir hassasiyetle yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Geçtiğimiz hafta Bursaspor eski yöneticisi Murat Yanıklar, Ali Ay’a hayırlı olsun ziyaretine gitmişti. Biz de Tarkan Öge ile birlikte o ziyarette hazır bulunduk. Başkan Ay’ın oradaki sohbette üzerinde durduğu ilk konu locaların acilen satılması gerektiğiydi. Murat Yanıklar da o anda  “Başkanım elim boş gelmedim” diyerek bir loca satın almış ve “Kulübe gelen eli boş gelmesin” mesajını gayet güzel güzel vermişti. Bu şık davranışın  ardından Karacabeyli Esnaf Rafet Öktem 50 bin lira ve İşadamı Cemil Parlakay da arazisini bağışlayarak bu çağrıya uydular. Profesör Sinan Çavun ve Doktor Murat Kaya gibi isimler de kombine alım kampanyalarına katkıları ile bu işe omuz veriyorlar. Bu örnek davranışlar tabi ki gözleri kentin ve camianın diğer ileri gelenlerine çevirdi.

 

ESKİ BAŞKAN VE YÖNETİCİLER GÖREVE

Özellikle camiada söz sahibi olan, eski başkanlar, Bursaspor başarılı oldukça tirajı artan medya patronları, divan üyeleri, eski yöneticilerden, kongrelerde başkan adayı olanlardan kimlerin loca almaya gücü olduğunu az çok herkes tahmin edebiliyor. Bu sıfatların hepsine birden sahip olanlar da var. Dolayısıyla Bu isimlerin öncelikle loca alması gerektiği konusunda herkes hemfikir.  Bugün taraftar gücü oranında samimi bir şekilde kombine alım, storlarda alışveriş kampanyaları düzenliyorsa, Bursasporlu olduğunu iddia eden zenginlerden de loca almasını beklemek hakkıdır. Kongreler başta olmak üzere  Bursaspor ile ilgili konulara müdahil olup, Bursaspor’la adının anılmasını sağlamak isteyenler, bu zor günlerde gerekeni yapmalı. Hani Amerikan filmlerinde nikah kıyılırken rahip der ya “ Bu nikaha itirazı olan ya şimdi konuşsun yada sonsuza dek sussun” İşte biz de şuan bu durumdayız. Bursaspor’un bu zor günlerinde yanında olması gerekenler ya şimdi olsunlar ya da sonsuza dek sussunlar ! Kulübün ihtiyacı olduğunda ölü taklidi yapıp, sonra üzerine vazife olmayan işlere karışma hakkı kimsede yok.

 

ŞEREF TRİBÜNÜ BELEŞÇİLİĞİ BİTTİ

Yıllar önce başkanlık, yöneticilik, divan başkanlığı yapmış; olan bir çok kişi kayda değer başarıları olmadığı halde, yıllardır şeref tribününe gelip kuruluyor.Ama artık o devir bitti. Orada localar dururken şeref tribüne bedavadan gelip oturmak isteyenler ne konuma düşerler söylemeye gerek yok. Hele ki maçlara bedava girebilecekken bunu reddedip kulübe katkı olsun diye kombine alan yüce gönüllü engelli taraftar örneği orada dururken.

Kısacası kendinize “Beleşçi” denmesini istemiyorsanız, sizleri localara alalım değerli patronlar ! 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?