USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Topçu’dan esnaf ve köy ziyareti

Seçim çalışmalarına devam eden MHP Bursa Milletvekili Adayı Tevfik Topçu esnaf ve çiftçilerle buluşup sıkıntılarını dinledi.

Topçu’dan esnaf ve köy ziyareti
21-05-2015 16:37
Google News

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Topçu, esnaf ve çiftçilere partisinin seçim beyannamesini anlattı. Önce Yenişehir esnafını ziyaret eden Topçu, daha sonra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı sebebiyle Yenişehir Atatürk heykeline çelenk koydu. Esnaflardan destek isteyerek oy sözü alan Topçu, “Mevcut iktidar küçük esnafı bitirmiştir. Vatandaşlarımız siftah yapmadan kepeng kapatıyor. AK Parti sadece kendi yandaşına yardımcı oluyor. Biz bunu bitireceğiz. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde milletimiz bize sahip çıkar ve oylarıyla destekler. Milliyetçi Hareket Partisi iktidara geldiğinde yeni işyeri açan esnafımıza beş yıl süreyle vergi ve prim avantajı sağlanacaktır. AVM yasası esnafın haklarını koruyacak şekilde yeniden düzenlenecektir” dedi.
Esnaf ziyaretinin ardından Yenişehir ilçesine bağlı Selimiye, Kavaklı ve Toprakocağı köylerini ziyaret edip sıkıntılarını dinleyen Topçu, “ Milliyetçi Hareket Partisi olarak açıkladığımız seçim beyannamesi, toplumun bütün kesimlerinin içinde bulunduğu meselelerinin çözümünü kapsıyor. Beyannamemizde köylü vatandaşlara yönelik çok önemli projelerimiz var. Vatandaşlarımız bize oy verip iktidara taşırsa çiftçilere yönelik yapacağımız projeleri hayata geçireceğiz. Tarım desteklenmesi için mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi temel zirai girdilerden ÖTV ve KDV kaldırılacak. Mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Sulama ve tarım işletmelerinizde kullanılan elektrikten KDV alınmayacak ve çiftçilerimizin ucuz elektrik kullanmaları sağlanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi tutamayacağı sözü vermez. Bizim sözümüz devlet sözüdür” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ