USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

"Temsil ettiğiniz insanları böyle mi seversiniz ?"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Hakkari’deki havaalanının açılışına katılmayan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile belediye başkanını eleştirdi.

26-05-2015 23:29
Google News

Şahin, “Niye yoksunuz. Sanki hizmet getirdiler diye üzüntülerinden çatlayacaklar. İnsan sevinir, benim yöreme hizmet geldi diye. Siz nasıl seversiniz memleketinizi. Temsil ettiğiniz insanları böyle mi seversiniz” dedi.

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Karabük-Yenice karayolunu Yortan Beldesine bağlayan, 140 metre uzunluğunda, 13 metre genişliğinde yapılan Kelemen Köprüsü düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene Vali Orhan Alimoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve Osman Kahveci, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Milletvekili adayı Sedat Namal, İl Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kelemen Köprüsü açılış töreninde konuşan Vali Orhan Alimoğlu ülkede, hükümet tarafından hızla güzel işlerin yapıldığını ifade ederek, “Eğitim alanında, sağlık alanında ve ulaştırma alanlarında çok büyük hizmetler yapılıyor ve bunları hep beraber görüyoruz. Gelirken geçtiğimiz Karabük-Yenice Karayolu üzerinde bulunan 16 tünel güzel işlerin süratle nasıl yapılabildiğinin en güzel örneği. Hükümetimizin önem verdiği Karayolları teşkilatımız büyük işler yapıyor. Ülkemizin her yerinde yollarımızın güzelleştiğini hep beraber görüyoruz. Karabük’te de bu konuda büyük hizmetler yapılmış. Bugüne kadar yapılanların, bundan sonra yapılacakların garantisi olduğuna, devam edeceğine inanıyoruz. Ülkemizin her yeri güzel ama Yenice’nin de dağları bir ayrı güzel. Bizler kendi üzerimize düşenleri gücümüz yettiği kadar yapalım, gücümüzün yetmediğinde zaten hükümetimizin, devletimizin yapmakta olduğunu görüyoruz. Köprümüzün istifade edecek vatandaşlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Başta bu hizmetler münasebetiyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Bakanlarımıza, Karabük milletvekillerimize ve Karayolları yetkililerine şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

“HDP KÜRT KARDEŞLERİMİZİN EN BÜYÜK DÜŞMANIDIR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Hakkâri’de çok önemli bir açılış gerçekleştirdiğini söyleyerek HDP’ye yüklendi.

“Hakkari bizim illerimizden biridir, Karabük’ten ne farkı var” diyen Şahin, “Ama maalesef hep terörle anılır oldu. Biz oradaki insanlarımızın da her türlü hizmete layık olduğuna inanıyoruz. Onlarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır ve birinci sınıf insanlardır. Bölücü bir terör örgütü maalesef oralarda çok yanlış işler yaptı. 30 yılı aşkın bir süredir ne cinayetler işledi. Ama o yöre halkı için değil, o insanlara hiçbir faydası olmamıştır zarardan başka. Hakkâri havaalanı açılışı gecikti niye, ikide bir teröristler gelerek müteahhit firmanın araçlarını yaktı, işçileri kaçırdılar. Bu nasıl yöre halkını temsil eden bir örgüttür, bir partisidir. Devlet hizmet getiriyor, havaalanı yapıyor; yapmayın, yakarım, yıkarım insanlarınızı kaçırırım. O örgüt ve bu örgütün siyasi uzantıları orada yaşayan Kürt kardeşlerimizin en büyük düşmanıdır. Düşman olmasalardı, bu havalananının yapımına bu kadar mani olmazlardı” dedi.

“SANKİ HİZMET GETİRDİLER DİYE ÜZÜNTÜLERİNDEN ÇATLAYACAKLAR”

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Hakkâri milletvekili olduğunu da hatırlatan Mehmet Ali Şahin, “Her ne kadar önümüzdeki seçimde İstanbul milletvekili adayı olsa da şuan Hakkari Milletvekilidir. Benim Karabük milletvekili olduğum gibi o da Hakkâri milletvekilidir. Hakkâri’ye böylesi önemli bir hizmet getiriliyor havalimanı yapılmış açılıyor ortada yoklar. Hiçbir HDP’li milletvekili yok, belediye başkanı yok. Niye yoksunuz. Sanki hizmet getirdiler diye üzüntülerinden çatlayacaklar. İnsan sevinir, benim yöreme hizmet geldi diye. Siz nasıl seversiniz memleketinizi. Temsil ettiğiniz insanları böyle mi seversiniz” ifadesinde bulundu.

Şahin 7 Haziran seçimlerinde terör örgütünün siyasi uzantılı partisinin bazılarının umudu olduğunu da kaydederek, şunları söyledi:

“AK Parti muhaliflerinin umudu oldu. AK Parti’yi iktidardan uzaklaştırmak isteyenlerin en büyük umudu bu parti ve Selahattin Demirtaş ile eş başkanları. Niye, barajı açarsa AK Parti daha az milletvekili çıkaracağını hesap ediyor hepsi. CHP’lisi, MHP’lisi de aynı ve tüm diğer partilerde. Pensilvanya’dan yönetilen o örgüt var ya aman barajı açsın HDP ve AK Parti’ye zarar versin. Onlar HDP’yi destekleyebilir, HDP’nin başında olması için temennide bulunabilirsiz, önemli olan vatandaşın ne dediği. Onlar öyle diyebilir siz kimin yanında yer alacağınız ve hangi partinin yanında yer alacağınız önemli. Onlar şuanda terör örgütünün uzantısı olan HDP’nin yanında yer alıyor, bende aziz milletimizi AK Parti’nin yanında olmaya davet ediyor. Bu bir parti çekişmesinde çıkmış ülkenin bekası sorunu haline gelmiştir. Bu millete bu devlete ve bu bayrağa hep birlikte sahip çıkacağız.”

Yapılan konuşmaların ardından Kelemen Köprüsü Vali Orhan Alimoğlu, Karabük milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Osman Kahveci ve İl Protokolü tarafından kurdelesinin kesilmesi ile hizmete açıldı. Törende Yortan Beldesi Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki’nin teklifi ve vatandaşların yoğun talebi üzerine Kelemen Köprüsünün adı Mehmet Ali Şahin Köprüsü olarak değiştirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33