USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

OSB'de dayanışma gecesi

Bursa İhtisas Deri Organize Sanayisindeki işçilerle iftar sofrasında buluşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'de ki sanayiler arasında alt yapısını tamamlamış, arıtması olan, içinde göleti bulunan ve mükemmel bir hizmet binası olan dört dörtlük bir sanayi bölgesine sahip olduklarını söyledi.

OSB'de dayanışma gecesi
24-06-2015 13:44
Google News

Bursa İhtisas Deri Organize Sanayisindeki işçiler ile birlikte aynı iftar sofrasını paylaşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, şehrin eşrafı, bürokratı, sanayicisi ve çalışanlarının yer aldığı bir sofranın parçası olmak kendilerine gurur verdiğini söyledi. Vali Karaloğlu, Bursa İhtisas Deri OSB, Türkiye'de ki deri sanayiye yönelik önemli organize sanayi bölgelerinden bir tanesi. Bazı sorunlar olsa da Türkiye'de ki sanayiler arasında alt yapısını tamamlamış, arıtması olan, içinde göleti bulunan ve mükemmel bir hizmet binası olan dört dörtlük bir sanayi bölgemiz. Yeni yönetimle birlikte inşallah sorunlarımızı da ortadan kaldırmak adına gayretle çalışacağız. Bu akşam burada şehrin eşrafı, bürokratı, sanayicisi ve çalışanlarının yer aldığı bu güzel sofranın parçası olmak bizlere gurur veriyor. Zaten Ramazan ayı sevinçlerimizi, güzelliklerimizi paylaştığımız müstesna bir ay. Bizi burada buluşturan yeni yönetimimizi kutluyorum" dedi.

Bursa İhtisas Deri Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Rıfat Aygüler ise Ramazan ayının sevgi ve paylaşım ayı olduğunu vurgulayarak, iftar programına katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen geceye, 'Ulu Şehrin' şampiyon apoletli teknik adamı Ertuğrul Sağlam ve kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı'nın yanı sıra, Bursa Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Kosova Mamuşa Belediye Başkanı, Vali Yardımcısı Bilal Çelik ve çok sayıda deri emekçisi katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ