Magazin

Kızılcık Şerbeti’nde Nursema isyan etti, ortalık fena karıştı!

Show TV'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti merak konusu olmayı sürdürüyor. İzleyiciler oyuncuları ve öyküyü sorguluyor. Dizinin bu akşamki bölümünde adeta nefesler tutuldu. Zorla evlendirilen ve şiddete uğrayan Nursema. eşinin ve kendi ailesinin olduğu ortamda adeta bir bomba patlattı. Ortalık fena halde karıştı.

Kızılcık Şerbeti’nde Nursema isyan etti, ortalık fena karıştı!
25-03-2023 09:01
25-03-2023 09:33

Show TV’nin reyting rekorları kıran sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde bu gece nefesler tutuldu.
Zorla evlendirilen Nursema eşi tarafından evlendiği gece şiddete maruz kalmış, camdan atılmış ve yoğun bakımda kalmıştı. Kayınvalidesi ise hastanede olduğunu kızın annesi Pembe ve babası Abdullah’tan gizlemişti. Hastaneden kaçan Nursema arkadaşının yanında kaldıktan sonra kocasının evine döndü. Tüm ailesini ve yakınları eve yemeğe geldiği sırada “Bu ruh hastası beni camdan attı” diyerek isyan bayrağını çekti, kayınvalidesinin İtalya’da balayında oldukları yalanını söylediklerini, telefonuna el koyduklarını haykırdı ve anne ile babasına onları reddettiğini söyledi… Ortalık fena halde karıştı.         

                                                                        

 Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu ve oyuncuları ile ilgili detaylar merak ediliyor. Show Tv'de cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandığı söyleniyor. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çekenKızılcık Şerbeti’nin  konusu nedir, oyuncuları kimler? 

Kızılcık Şerbeti, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç (Ketche)'ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek'in yazdığı dram türündeki Türk televizyon dizisi. Her cuma akşamı seyirciyle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen paylaşmaktadır.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU

İyi eğitimli, gerçekçi  ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra hayata dik durmuş, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir.

Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir.

Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar.

Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakâr bir ailedir. Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. “Kızılcık Şerbeti” doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER