USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Kosova Koleji'nden yıl sonu finali

Kosova Koleji 1.2.ve 3.sınıf öğrencileri 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılını Özdilek arkasındaki Osmanlı Sarayı’nda düzenlediği yıl sonu gecesi ile noktaladı.

Kosova Koleji'nden yıl sonu finali
11-06-2015 20:34
Google News

Kosova Koleji 1.2.ve 3.sınıf öğrencileri 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılını Özdilek arkasındaki Osmanlı Sarayı’nda düzenlediği yıl sonu gecesi ile noktaladı. Keyifli anların yaşandığı gecede konuşma yapan Özel Kosova Ufkum İlkokulu Müdürü  Erol Baştürk özetle şunları söyledi:’’ İlkokul olarak üç yıllık geçmişimize rağmen kısa zamanda İnegöl de başarılarımızla,projelerimizle,etkinliklerimizle tanınmayı ve mutlu çocukların okulu olmayı başardık.Başarımızın temelinde sevgi,anlayış ve çocuklara verilen değer var.Öğrencilerimiz bizim göz bebeğimiz.Onların üzülmemesi ve mutlu olmaları için tam kadro canla başla çalışmaktayız.

"BÖLGENİN EN BÜYÜK EĞİTİM PROJESİ OLACAK"

Gecede konuşma yapan Özel Kosova Eğitim Kurumları kurucusu Devrim Kosova Hasırcı, 2007 Yılında başladıkları Eğitim-Öğretim faaliyetlerine kendilerine duyulan güven ve destekle her geçen yıl eğitim de ilerleme kaydettiklerini belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bize duyulan güven ve ilgiye karşılık vermek için eğitimde önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Cerrah Mahallesinde 35 bin metrekare alanda 15 bin metrekare kapalı alana sahip ve inşaatı hızla devama eden kolejimizi Cerrah kampüsünde önümüzdeki yıl hizmete sunacağız. Kolejimiz önümüzdeki yıl ilkokulun bütün sınıfları ile ortaokulun bütün sınıflarına hizmet verecektir. Bu kampus sadece İnegöl’ün değil bölgenin en büyük eğitim projesi olacaktır." 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ