USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kobanili genç Adana'da öldürüldü

Suriye'de yaşanan savaştan kaçarak Adana'ya gelen Kobanili 3 genç pompalı tüfekli saldırıya uğradı. Yaralanarak hastaneye kaldırılan gençlerden birisi hayatını kaybetti.

Kobanili genç Adana'da öldürüldü
05-07-2015 19:21
Google News

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde 4 Temmuz 2015'te meydana geldi. İddiaya göre Muhammet Mustafa (25) Kemal Ahmet (21) ve Ahmet Habaş (35) Suriye'de yaşanan iç savaş sonrası ortaya çıkan terör örgütü IŞİD'ın Kobani'ye saldırması sonucu ülkelerini terk edip Adana'ya geldi. Burada tarım işçisi olarak çalışmaya başlayan Kobanili gençler şehirlerinin IŞİD'in elinden alınmasına rağmen geri dönmeyerek yaşamlarını Adana'da sürdürmeye devam etti. 

Dün gecede tarlada çalıştıktan sonra Gülbahçesi Mahallesi'ndeki kaldıkları evin önünde otururken kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından üzerlerine pompalı tüfekle ateş açıldı. 3 genç de açılan ateş sonucu yaralandı. Yaralanan gençler, olay yerine çağrılan ambulanslarla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Durumu ağır olan Muhammet Mustafa sevk edildiği Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi'nde bugün hayatını kaybetti. Diğer iki yaralı ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Mustafa'nın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ