USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Bursa Bülbülü filmi ne zaman yayınlanacak?

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbül'ün ne zaman ve nerede vizyona gireceği merak konusu oldu. Çekimlerine başlanan Bursa Bülbülü filminin vizyon tarihi araştırılmaya başlandı.

Bursa Bülbülü filmi ne zaman yayınlanacak?
30-05-2022 22:25
Google News

Ata Demirer'in merakla beklenen Bursa Bülbülü filminin ne zaman ve hangi platformda vizyona gireceği merak ediliyordu. Çekimlerine başlanan Bursa Bülbülü filminin çekimlerinden paylaşılan sahnelerle seyirci heyecanla filmin başlayacağı tarihi aramaya başladı. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Bursa Bülbülü komedi türünde olacak. Ata Demirer, çekimler sırasında paylaştığı sahneler ve fotoğraflarla dikkat çekerken, filmin vizyona gireceği platform merak konusu oldu.

Bursa Bülbülü filminin hangi platformda yayınlanacağı henüz belli değil. Disney+ platformunda yayınlanacağı düşünülen Bursa Bülbülü filminin 14 Haziran'da başlayacağı iddia edildi. Eğer Bursa Bülbülü filmi iddia edildiği gibi Disney+ platformunda yayınlanırsa yaz bitmeden ekranlara gelecektir.

Bursa Bülbülü filminde yer alacak oyuncular şimdilik Tarık Pabupçuoğlu, Melek Baykal, Erkan Can, Özge Özacar, Erkan Can ve Cem Gelinoğlu olarak açıklandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ