USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Belediyeden, Çorum FK’ya bayraklı destek

Saat kulesini kırmızı-siyahlı renklerle donatan çorum belediyesi, “1. Lig yolunda çorum fk için aşkla” mesajı verdi

Belediyeden, Çorum FK’ya bayraklı destek
19-11-2022 16:34
Google News

Çorum Belediyesi, 1. lig hedefiyle mücadelesini sürdüren Çorum FK’ya destek vermeye devam ediyor. Saat kulesini kırmızı-siyahlı renklerle donatan Çorum Belediyesi, "1. Lig Yolunda Çorum FK İçin Aşkla" mesajı verdi.


Her branşta spora ve spor kulüplerine destek olan Çorum Belediyesi, şehrin tek profesyonel futbol kulübü olan Çorum FK’nın da her zaman yanında olmaya devam ediyor. Çorum FK’nın birinci lige yükselmek için verdiği mücadeleyi gündemde tutarak şehrin şampiyonluk havasına girmesini amaçlayan Çorum Belediyesi, saat kulesini kırmızı siyahlı renklerle donattı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın “1. Lig Yolunda Çorum FK İçin Aşkla” yazılı mesajının yer aldığı dev bayrak, Çorum Belediyesi ekipleri tarafından saat kulesine asıldı.


Çorum FK’ya her zaman destek olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan takımımız ligde başarı bir mücadele sergiliyor. Takımımızı önce birinci ligde, ardından süper ligde görmek istiyoruz. Bunun için tüm şehir olarak kenetlenerek elimizden gelen desteği vermeliyiz. Biz Çorum Belediyesi olarak takımız her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kulüp yöneticilerimize, teknik heyetimize ve futbolcularımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz. Sezon sonunda hedefe ulaşarak şehrimize şampiyonluk coşkusunu yaşatacaklarına canı gönülden inanıyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ