USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Batman’da sokak röportajında tehditler savuran şahıs serbest bırakıldı

BATMAN’DA SOSYAL MEDYADA YAYINLANAN SOKAK RÖPORTAJINDA MUHALEFETE YÖNELİK TEHDİTLERİYLE GÜNDEM OLAN ŞAHIS, BATMAN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞININ BAŞLATTIĞI SORUŞTURMA KAPSAMINDA GÖZALTINA ALINDI. GÖZALTINA ALINAN ŞAHIS ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI.

Batman’da sokak röportajında tehditler savuran şahıs serbest bırakıldı
31-03-2023 21:59
Google News

Batman’da sosyal medyada yayınlanan sokak röportajında muhalefete yönelik tehditleriyle gündem olan ve Batman Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında gözaltına alınan şahıs, adli kontrol şartıyla serbest kaldı.


Batman’da sokak röportajında, “Ben o köpeklere oy vermem, ateistlere vermem, kafirlere vermem. Dinsizlere vermem. Biz devletçiyiz. Devleti de savunuyoruz. Köpeklere oy vermeyiz. Onları destekleyen de onlar gibi kafirdirler. Bunlar Kur’an-ı Kerim’e düşmandırlar. Dine düşmandırlar. Nerede ekonomi kötü. Erdoğan’a dokunsalar var ya kafalarını keseceğim. Biz cihada hazırız” şeklindeki sözlerinin ardından gözaltına alınan İsmail Cevher Kasımoğlu, Batman Cumhuriyet Başsavcılığında ifadesi ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ