USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

‘ARSİYAD 20. Yıl Türkiye Buluşması’, 2 Mayıs'ta yapılacak

Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD) Danışma Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi. ARSİYAD’ın çalışma ve projelerinin konuşulduğu Danışma Kurulu toplantısında gündem; 2 Mayıs’ta gerçekleştirilecek ‘ARSİYAD 20. Yıl Türkiye Buluşması’ ödül töreni ve en kısa sürede inşası başlaması planlanan Artvin Kültür Evi projesiydi.

‘ARSİYAD 20. Yıl Türkiye Buluşması’, 2 Mayıs'ta yapılacak
20-03-2023 10:34
20-03-2023 10:37
Google News

Podyum Davet’te gerçekleştirilen programda ARSİYAD Danışma Kurulu Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu konuşmasına Çanakkale zaferinin 108. Yıldönümü nedeniyle Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm vatan şehitlerini ve 6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anarak başladı. Danışma Kurulu’nun yaklaşık 6 ay sonra toplandığını belirten Manasoğlu, “Kurul üyelerimizin fikir ve önerileri ARSİYAD Yönetim Kurulumuza güç katacaktır, onun için daha sık bir araya gelmeliyiz” dedi. Manasoğlu daha sonra ARSİYAD’ın deprem nedeniyle ertelediği 20. Yıl Türkiye buluşması ve ödül töreninin 2 mayısta yapılacağını ülke çapında ses getireceğini söyledi. ARSİYAD’ın kuruluşundan beri hayali olan Artvin Evi projesi için yaşanan süreci anlatan ve “Sizlerden aldığımız güçle Danışma kurulumuzun ilk toplantısının akabinde proje komisyonu oluşturulduğunu, projenin yapılacağı yer, tahsis için talepler kısa sürede yerine getirildi. Ardından projemiz hazırlandı” diyen Manasoğlu, “İnşallah kısa sürede sizlere güzel haberler vereceğiz” şeklinde konuştu. ARSİYAD Danışma Kurulu Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu bu süreçte büyük emekleri olan ARSİYAD başkanına ve komisyon üyelerine teşekkürlerini ileterek sözlerini tamamladı.

“ARSİYAD HER GEÇEN GÜN ÇITAYI YÜKSELTİYOR”

ARSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Durmuş da, “2 Mayıs tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız ‘ARSİYAD 20. Yıl Türkiye Buluşması’ ödül töreni programımızda 15 iş insanı, sanatçı ve bilim insanımıza ödül vereceğiz. Bu şekilde Artvin kökenli olan ve Türkiye çapında öne çıkan bu değerli insanlarımızı Bursamıza getireceğiz. Bursa, İstanbul ve Ankara’dan protokol üyeleri ve iş insanlarının buluştuğu yaklaşık bin kişilik bir buluşma olacak. ARSİYAD, son dönemde ulusala açılan bir yapılanma içerisine girdi. Önümüzdeki aylarda İstanbul’da var olan grubumuzu daha da güçlendirdikten sonra Ankara’da İzmit ve İzmir’de de bir grup oluşturarak ARSİYAD’ın etkinliklerini Türkiye geneline yayacağız. İnanıyorum ki Derneğimiz, Bursa’dan başlayan örgütlülüğünü tamamlayarak Türkiye’nin en ücra köşelerindeki üyelerimize ulaşan, söylediği sözler Türkiye genelinde karşılık bulan bir yapıya kavuşacaktır. ARSİYAD bu dönemde kurumsallığını güçlendiren bir yapıya kavuştu. Ortaya konulan bu sistem tam anlamıyla çalıştığı zaman ARSİYAD her geçen gün biraz daha gelişecektir. Her yeni dönemde biraz daha üstüne koyarak, hizmet bayrağının biraz daha yukarılara taşınacağını düşünüyorum. “ARSİYAD 20. Yıl Türkiye Buluşması” ödül töreni programımız 2 Mayıs’ta en güzel şekilde gerçekleştireceğimize inanıyorum. Her üyemizin elini taşın altına koyması ile yaklaşık bin biletimiz şimdiden satıldı. Yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bu etkinlik bizim için çok önemli olacak. Deprem döneminden de üyelerimizi çok baskı altına almadan 3 kamyon yardım malzemesi gönderdik. Destek veren her üyemize teşekkür ediyorum. Bu Ramazan Ayı’nda 500 depremzede aileye Ramazan İftarı vermeyi planlıyoruz. Artvin Kültür Evi projesi büyük hayalimizdi. Bu noktada bunu ete kemiğe büründürmek bizim yönetimimize nasip oldu. Bu süreçte destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından söz alan ARSİYAD Danışma Kurulu üyeleri de yaptıkları konuşmalarda projelere desteklerini ve memnuniyetlerini dile gegtirdiler.

ARTVİN KÜLTÜR EVİ İÇİN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR…

Projelendirme çalışmaları süren Artvin Kültür Evi projesinde kat edilen aşamaları anlatan önceki dönem ARSİYAD Başkanı ve Artvin Kültür Evi Komisyonu Başkanı Mahmut Demiröz ise şunları söyledi:

“Bu proje, tüm yönetimlerdeki arkadaşlarımızın hayaliydi. Bu iş, kuruluşundan bu yana tüm yöneticilerimizin hayalleri ile başladı. Biz bunu Artvin Kültür Evi olarak yapmak istiyoruz. Bu proje umuyorum ki tüm Artvinlileri bir çatı altında toplayacak nitelikli bir proje. Nilüfer Belediye Meclisi tarafından yer tahsisimiz için onay çıktı. Şu anda proje aşamasında. İhale süreci de çok hızlı bir şekilde tamamlanacak. Projemizi inanıyorum ki en kısa zamanda ve nitelikli olarak tamamlayacağız. Bu anlamda baştan Nilüfer Belediye Başkanımız Turgay Erdem’e, tüm meclis üyelerine teşekkür ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD) Danışma Kurulu Toplantısı, Danışma Kurulu Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu ve ARSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Durmuş’un katılanlara teşekkürüyle sonra erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34