USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Amasyaspor’un maç biletleri Mehmet Sarı’dan

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Pazar günü Amasyaspor ile Elazığspor arasında oynanacak futbol maçının tüm biletlerini satın alacağını açıkladı.

Amasyaspor’un maç biletleri Mehmet Sarı’dan
26-01-2023 17:59
26-01-2023 19:37
Google News

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Pazar günü Amasyaspor ile Elazığspor arasında oynanacak futbol maçının tüm biletlerini satın alacağını açıkladı. Toplam 15 bin bilet alıp vatandaşlara ücretsiz maç seyrettirmek istediğini belirten Başkan Sarı, saat 13’te 12 Haziran Stadyumu’nda oynanacak maça gelerek yeşil-beyazlı takıma destek olmaları çağrısı yaptı.

TFF 3. Lig 1. grupta mücadele eden Amasyaspor’un taraftar desteğinin ardına alması gerektiğini belirten Mehmet Sarı, “Amasya’ya jestimiz olarak o günkü saha biletlerini şahsım adına karşılayacağımı beyan etmiştim. Maçımız başarıyla sonuçlanacak inşallah. Kendi paramla biletleri aldım. O günkü maç seyredenlere anamın ak sütü gibi biletler helaldir” dedi. Maçın ardından Bahçeli’nin mitingine davet

Maçın ardından saat 15’te Yavuz Selim Meydanı’nda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gerçekleştireceği ilk seçim mitingi olan Amasya mitingine hemşerilerini önemle davet eden Sarı, “Beni evladı, abisi, kardeşi olarak kabul eden tüm herkesi genel başkanımızın teşrifleriyle gerçekleşecek mitinge davet ediyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ