USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden “Doğanın Sesine Kulak Ver” projesi

1 EYLÜL İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN “DOĞANIN SESİNE KULAK VER” PROJESİ

1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden “Doğanın Sesine Kulak Ver” projesi
27-05-2023 12:57
Google News

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri eTwinning projesi çerçevesinde doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.


“Doğanın Sesine Kulak Ver” isimli eTwinning projesi çerçevesinde yürüyüş gerçekleştiren öğrencilere Fen Bilimleri Öğretmeni Proje Koordinatörü Ebru İkbal Uçar ve Gediz Orman İşletme Şefi Mehmet Akbal eşlik etti.


İşletme Şefi Mehmet Akbal yürüyüş boyunca öğrencilere doğa ve ormanlar hakkıda çeşitli bilgiler verirken öğrencilerden gelen meraklı soruları da cevapladı.


Bu proje ile doğaya karşı duyarlı ve atıklar konusunda hassasiyetin önemine vurgu yaptıklarını belirten Ebru İkbal Uçar, “Yürüyüşte bize eşlik eden Mehmet Akbal’a ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ile Orman İşletme Müdürü İzzet Akgün’e teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz açısından çok bilgilendirici ve tatmin edici bir etkinlik oldu” ifadelerini kullandı.


Doğa yürüyüşü sonunda öğrenciler yürüyüş alanlarında temizlik yaparken, Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak tarafından yemek ısmarlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ