USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Genç kız kaçırıldı mı ?

Adana’da 20 yaşındaki genç kızın kendisine aşık olan bir kişi tarafından 11 gün önce kaçırıldığı ileri sürüldü.

Genç kız kaçırıldı mı ?
18-06-2015 13:41
Google News

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Meydan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Alper isimli genç, Deniz Aşkın (20) ile evlenmek istedi. Ancak genç kızın ailesi Alper daha önce cezaevine girip çıktığı için kızlarını vermek istemedi. Bu olayın ardından bir süre geçtikten sonra 7 Haziran 2015 günü anne Zülfiye Aşkın pazara gittiği sırada kızı Deniz Aşkın kayboldu. Anne pazardan eve geldiğinde kızını bulamadı. Aile kızlarının kayıp olmadığını kaçırılmış olabileceğini düşünüyor.

Anne Zülfiye Aşkın, kızını ona aşık olan Alper’in kaçırdığını ileri sürerek, "Alper kızımla evlenmek istedi ailesi gelip bizle tanıştı ancak oğlum kızımın evliliğine karşı çıktı. Şimdi kızım ortalıkta yok ben bu çocuktan şüpheleniyorum. Kızım nüfus cüzdanını da almamış kendi gönlü ile kaçsa nüfus cüzdanını alırdı. O zorla kaçırıldı" dedi.

Kızıyla kaybolduktan sonra bir kez telefonda görüştüğünü anlatan Aşkın, "Kızım telefonda konuşamadı ağladı sonra da telefonu kapattı. Kendi rızasıyla kaçsa niye ağlasın" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ