USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fantezi yaşamak için gittim ama...

İnternette tanıştığı Tanzer A.’nın evinde tecavüze uğradığını iddia eden Mukaddes P davasında karar çıktı.

Fantezi yaşamak için gittim ama...
15-05-2015 14:35
Google News

Antalya'da internette tanıştığı Tanzer A.’nın evine fantezi yaşamak için giden ve soyunarak duşa giren Mukaddes P.’nin tecavüze uğradığı iddiasıyla şikayetçi olduğu 35 yaşındaki Tanzer A. delil yetersizliğinden beraat etti.

Olayla ilgili Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçen ay görülen duruşmada bir süre önce eşinden boşandığını, yeniden evlenebileceği birini bulmak için internetteki arkadaşlık sitelerine girdiğini anlatan Mukaddes P., "Daha önce internetten bir kişiyle tanışmıştım. Yüz yüze görüşmek için evime davet ettim. Ama eve gelince hayal kırıklığına uğradım. Çünkü gelen kişinin tipini beğenmemiştim. Bu kişiyi 'Tipim değilsin' diyerek kapıdan geri çevirmiştim" dedi.

Bu kişiyi kovduktan sonra internet sitesinde eski eşine benzeyen bir kişinin fotoğrafını gördüğünü anlatan Mukaddes P., "Fotoğrafta üçgen vücutlu, uzun boylu biri vardı. Çok beğenmiştim. Üstelik boşandığım eşimi de andırıyordu. Fotoğrafından çok etkilendiğim kişi, Antalya'nın tanınmış bir ailesinin oğlu olduğunu ve hekimlik yaptığını söyledi. Bu kişi beni evine davet etti. Evine gittiğimde kapısının açık olacağını söyledi. Fantezi yaşamak için 'Sen geldiğinde banyoda olacağım' dedi. 'Ben banyodayken sen geleceksin. Seni duşun altında çırılçıplak bekleyeceğim. Sen de soyunup yanıma geleceksin' dedi. Fantezi olarak hoş olacağını söyledi. Ben de bu teklifi kabul ettim. Verdiği adreste kapı söylendiği gibi açıktı. İçeri girdim, soyunup banyoya gittim" diye konuştu.

Ancak duşa yaklaştığında hayal kırıklığına uğradığını anlatan Mukaddes P., şöyle devam etti:

"Duşun altında kısa boylu, kilolu biri vardı. İnternette fotoğrafını gördüğüm kişiye hiç benzemiyordu. Giyinip kaçmak istedim. Bu sırada arkamdan gelen kişi, 1 aydır bu anı beklediğini söyledi. Yüzüne bakınca, beğenmeyip evden kovduğum kişi olduğunu gördüm. Bana 'Beni hatırladın mı? Ben çirkin bulduğun için evinden gönderdiğin kişiyim. Seni buraya getirebilmek için 1 ay uğraştım' dedi. Beni oturma odasının kanepesine yatırıp tecavüz etti."

Mahkeme Başkanı Tuncay Özmen'in, "Sende de amma cesaret varmış" sözü üzerine "Fotoğrafından çok etkilenmiştim" diye yanıt veren Mukaddes P., "Bu kişi bana tecavüz ettikten sonra bıraktı. Polise gidersem, fuhuş yapan biri olduğumu söyleyeceğini söyledi. Polise gidip şikayetimi yaptım. Polisle beraber eve gittim. Kapıyı açmıyordu. Kapıyı kırıp içeri girdik. Polise, sanığın bana tecavüz ettiği yerleri gösterdim. Kan lekesi olan kanepenin yeni silindiğini tespit eden polisten, bu kişinin ünlü birinin oğlu olmadığı gibi hekim de olmadığını öğrendim. Bu kişi, polise de benim kendisiyle para karşılığı birlikte olduğumu söyledi. Benim bu olaydan dolayı psikolojim bozuldu" diye konuştu. Mahkeme Başkanı Özmen'in ne iş yaptığını sorması üzerine Mukaddes P., geçmişte otellerde kat görevlisi olarak çalıştığını, ayrıca bir dönem masözlük yaptığını da söyledi. Yaptığı yazışmalarda 'Nadir işadamlarına giderim' sözünü de masaj yapmak için kullandığını söyleyen Mukaddes P., sanığın iddia ettiği gibi fuhuş yapmadığını kaydetti.

MAHKEME BERAAT VERDİ

İleri bir tarihe ertelenen mahkemenin karar duruşmasına Mukaddes P. ile tutuksuz sanık Tanzer A. katılmadı. Sadece sanık Avukatı Ozan Emre Bıçkı'nın hazır bulunduğu duruşmada olay yeterince açıklığa kavuştuğundan beyanı neticeye etkisinin olmayacağı düşünüldüğü için tanık polis memurunun dinlenmesinden vazgeçilmesine karar verildi. Cumhuriyet savcısı Sezer Binay mütalaasında 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit ve nitelikli cinsel saldırı' suçlarından dolayı sanığın cezalandırılması istendiyse de yeterli delil olmadığı için beraatını talep etti. Mahkeme bunun üzerine sanığın delil yetersizliğinden beraatına karar verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33