USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Efsane aşk Keles’te can buldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Bir Yeşilçam Güzellemesi; Leyla ile Mecnun’ adlı oyununu Keles’te sahneleyerek vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı.

Efsane aşk Keles’te can buldu
10-07-2015 15:18
Google News

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Bir Yeşilçam Güzellemesi; Leyla ile Mecnun’ adlı oyununu Keles’te sahneledi.

Bursa’da, ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında, yaz sezonunda tüm ilçelerde oyunlarını sahneleyen Şehir Tiyatrosu, vatandaşlara renkli bir Ramazan ayı yaşatıyor. Şehir Tiyatrosu sanatçıları, ‘Bir Yeşilçam Güzellemesi; Leyla ile Mecnun’ adlı oyununu bu kez Keles’te vatandaşların beğenisine sundu. Sanatçılar, sahne performanslarıyla eğlenceli anlara imzalarını attı. Keles’te kahkaha dolu bir akşam yaşayan vatandaşlar, Türk sinemasının unutulmaz repliklerinden derlenen oyunla ‘Leyla ile Mecnun’un efsane aşk hikâyesine eşlik etti.


Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke’nin de ilgiyle izlediği oyun, ilçede keyifli bir Ramazan akşamının yaşanmasına sebep oldu. Teke, oyunun sonunda sanatçıları tebrik ederek, Şehir Tiyatrosu sayesinde ilçelerinde keyifli bir yaz ve Ramazan akşamı yaşanmasına imkân sunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti. Teke, programın anısına, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürü Nur Çakır’a yöresel el yapımı bir Keles bebeği hediye etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ