USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Devir teslim töreni yapıldı

51.Olağan Genel Kurul'da göreve gelen Recep Bölükbaşı ve yeni yönetimi için Özlüce tesislerinde devir teslim töreni yapıldı.

Devir teslim töreni yapıldı
18-05-2015 16:06
Google News

Devir teslim törenine Genel Kurul Divan Başkanı İlhan Parseker, yeni ve eski yönetim kurulu üyelerimiz katıldı.

 

İLHAN PARSEKER: “BURSASPOR’UN BAŞARISI İÇİN HEP BERABER ÇALIŞMALIYIZ”

Genel Kurul Divan Başkanı İlhan Parseker devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, 1119 oyla seçilen Recep Bölükbaşı yönetim kuruluna Bursa’nın tüm paydaşlarının destek olması gerektiğini vurguladı.

Parseker konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Tüzüğümüzün 18/1 maddesi ve 4.bendine göre 16 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilen genel kurulumuzda 1119 oyla Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kurulu seçildi. Genel Kurul Divanı olarak Başkan Recep Bölükbaşı’na mazbatasını takdim ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum. Önemli olan oy sayısına bakılmaksızın yeni yönetime destek olmak. Bir tek Bursaspor’umuz var. Bursaspor’umuzun başarısı için hep beraber çalışmalıyız. Bursaspor bu şehrin çok büyük markasıdır. Bursaspor’un başarılı olması Bursa’da yaşayan işadamından çalışanına fayda sağlayacaktır.

RECEP BÖLÜKBAŞI: “ ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Recep Bölükbaşı devir teslim töreninde yaptığı konuşmada Bursaspor’un yeni dönemde daha fazla kurumsallaşacağını ve kurulacak olan komisyonlar ile çok daha sağlıklı bir yönetim anlayışının sergileneceğini belirtti.

Başkanımız Recep Bölükbaşı şu açıklamaları yaptı;

“Öncelikle Genel Kurulumuz Bursaspor’a hayırlı olsun. Üç yıllık bir hizmet süremiz olacak. Bizim için önce Bursaspor’a hizmet etmek geliyor. Genel Kurul öncesinde 4 ayrı başkan adayımız vardı. Genel kurul öncesinde Murat Yanıklar ve Mesut Mestan arkadaşlarımız çekildiler. Bana göre son yılların en güzel ve en çekişmeli Genel Kurulu oldu. Tüm adaylar birlikte el eleydi. Böylesine güzel bir genel kurulun olmasında emeği geçen baştan Genel Müdürümüz İsmail Özdemir’e ve tüm personelimize çok teşekkür ediyorum. Genel Kurul Divanımıza çok teşekkür ediyorum. Onlara çok iş düştü. Haklarını helal etsinler. Genel Kurula üyelerimiz sahip çıktı. Sabırla bizleri dinlediler. Bizlere oy veren, vermeyen herkesten Allah razı olsun. Sonuçta kazanan bir tane olacaktı. Bizlerde seçilemeseydik seçilen arkadaşımıza desteğimizi verecektik.”

GÜN BİRLİK OLMA, ÇOK ÇALIŞMA GÜNÜDÜR

“Bursaspor’da çıta çok yükseldi. Daha da yükselmeli. Bundan sonraki hedefimiz Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupaları’nı almak olmalı. Eğer çalışır, birlik bütünlük içerisinde olursak Bursa’da o gücü görüyoruz ve başarırız. Gün birlik olma, çok çalışma günüdür. Bunu ne olur birlikte yapalım. Bizim şevkimizi kırmasınlar. Biz başarı için çok çalışacağız. Yapıcı olacak tüm eleştirilere açığız ama yargılamaya hayır. Bizler tabii ki dört dörtlük değiliz. Yanlışımız olduğunda uyarsınlar.

Allah utandırmasın, Allah yardımcımız olsun.  Bir yıl içerisinde elinin taşın altına koyan tüm yönetici arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Eski arkadaşlarımızda bizlerle birlikte olacak. Tüm adaylarımız Bursaspor’a katkı sağlayabilirler. Hepsine kapımız açık. Eski yeni tüm yöneticilerimiz ile bir bütün içerisinde çalışacağız. 2009-2010 sezonunda oluşturmuş olduğumuz tabloyu yeniden yaratalım. İstanbul boğazına yeniden bayrağımızı asalım. Avrupa’ya birlikte gidelim.”

KOMİSYONLAR KURACAĞIZ

“Bugün akşam saatlerinde yönetim kurulu asil, yedek, denetleme ve disiplin kurulu üyelerimiz ile yönetim kurulu toplantısında bir araya geleceğiz.  Bugün görev dağılımını yapabiliriz. Allah izin verirse Perşembe günü Fenerbahçe maçının ardından tur atlayacağız ardından hocamız ve futbolcularımız ile tek tek görüşeceğiz. Yaşanan sıkıntıları futbolcularımıza yansıtmamamız gerekiyor ama maalesef yansıttık.  Bundan sonra yansıtmayacağız. Kadromuzu bozmayacağımızı söylemiştik. Hocamızla görüştükten sonra transfere hız vereceğiz. Geçtiğimiz dönemde Proje AR-GE grubumuz vardı. Bu dönemde AR-GE Grubu başkanı olarak Cüneyt Özkan ve ekibi olacak. Mesut Mestan arkadaşımız hizmet için çok hırslı ve istekli. Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı olarak kendisinin bilgi ve birikiminden faydalanacağız. İcra, Hukuk Kurullarını kuracağız. Transfer komitesi oluşturacağız. Hukuk Kurulu’ndaki arkadaşlarımız futbolcu sözleşmelerinden tutun reklam ve sponsorluk sözleşmelerine kadar kontrol edecekler. Denetleme Kurulumuzdaki Mali Müşavir arkadaşlarımız da bizleri yanlış bir şey yapmamam adına bizleri denetleyecek. Kurumsallaşma adına önemli işler yapacağız. Kulübümüzün kadınlar komisyonu yok. Önümüzdeki dönemde en az 7 kadından oluşan bir komisyon kuracağız. Bu yönetim kurulunda kadın yöneticimizin olmasını arzu ettim ama yalnız olmasını istemedik. İnşallah ilerleyen dönemde aramızda olacaklar.Tüm komisyonlarımızı çalıştıracağız. Bundan önce tüm ilçelerimize gittik seçimden sonra da gideceğiz. Tüm ziyaretlerimizde kulübümüzde eksik gördükleri yanları yazılı olarak bizlere iletmelerini isteyeceğiz. Daha sonra bu istekleri toparlayıp kitap haline getireceğiz.”

YENİ SEÇİLMİŞ GİBİ HEYECANLIYIM

Basın ile ilişkilerimizde yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için toplantılar yapacağız. Basın sözcülüğüne ben devam edeceğim ama zaman zaman diğer arkadaşlarımızda konuşacaklar. Basın mensupları ile sık sık bir araya geleceğiz Hep birlikte güzel bir Bursaspor hayal ediyoruz. Yeni seçilmiş gibi heyecanlıyım. Yönetim Kurulu üyelerim çok heyecanlı. Bu dönemde biraz daha geri planda kalacağım” dedi.     

  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33