USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Cesedi 5 gün sonra mağaradan çıkartıldı

Antalya’nın Demre ilçesinde eğitim dalışı yaptığı mağaradan çıkamayan dalgıcın cesedi, 5 günlük çalışmaların ardından mağaradan çıkartıldı.

Cesedi 5 gün sonra mağaradan çıkartıldı
19-06-2015 23:28
Google News

3 yıldızlı dalış eğitmeni Oktay Çakmak (35) ile birlikte eğitim dalışı gerçekleştiren ve su altından bir daha çıkamayan 1 yıllık evli Mehmet Erdem (38) için Kekova Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinatörlüğünce yürütülen çalışmalarda, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ve Kaş’taki dalış merkezlerince 5 gündür Erdem’in cesedine ulaşılmaya çalışıldı. Ekipler, mağara içinin darlığından dolayı çıkarmakta zorlandıkları Mehmet Erdem’in cansız bedenini bugünkü dalışlarında çıkardılar.

42 metre derinliğinde olan mağaranın içinde, 150 metre uzunluğunda paralel olarak uzanan odaların birisinde bulunan Mehmet Erdem’in cesedi, saat 17.30 sıralarında uzman dalgıç ekipleri tarafından çıkartılarak sahil güvenlik botu ile Üçağız Limanı’na getirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cenaze nakil aracına yüklenen Erdem’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Demre Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ