USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Bursasporluyuz.net camiayı buluşturdu

Bursasporluyuz.net internet sitesinin geleneksel hale gelen iftar yemeği dün akşam Merinos Parkı’nda bulunan bir restoranda gerçekleşti.

Bursasporluyuz.net camiayı buluşturdu
29-06-2015 13:09
Google News

Bursasporluyuz.net internet sitesinin geleneksel hale gelen iftar yemeği dün akşam Merinos Parkı’nda bulunan bir restoranda gerçekleşti. İftar yemeğine Bursaspor Başkan Vekili Mustafa Oran, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Federasyon Temsilcisi Osman Malakçı, İlhan Parseker, basın mensupları ve taraftarlar katıldı. 

Düzenlenen organizasyonun ardından konuşan Bursasporluyuz.net Genel Yayın Yönetmeni Adnan Batır, “Bursasporluyuz.net iftarları artık geleneksel hale geldi. Her sene daha da güzel oluyor. Burada bir çok taraftar arkadaşlarımız var, kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyeleri burada.  Birlik berberlik için her sene bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, ilerleyen zamanlarda daha da güzel şeyler yapmayı planlıyoruz” diye konuştu. 

Bursasporluyuz.net Haber Müdür Hikmet Kocaman ise " Camianın birlik beraberliğini amaçladıkları bu gecelerin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler camia olarak kaliteli bir camiayız, burada diğer taraftar siteleri de bulunuyor. Hep birlikte güzel işler yapmaya çalışıyoruz." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ