USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursalı işsiz baba oğlunun ameliyatı için iş arıyor

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan Selami Şen, doğuştan dirsek kemiği bulunmayan oğlunun ameliyat masrafları için iş arıyor. Oğlunun ilk ameliyatını Kimse Yok Mu Derneği’nin desteğiyle yaptırdığını dile getiren Şen, çaldığı kapıların yüzüne kapandığını söyledi.

Bursalı işsiz baba oğlunun ameliyatı için iş arıyor
02-06-2015 12:16
Google News

Orhangazi’de yaşayan Erzurumlu Selami Şen’in 7 yaşındaki oğlu Cengizhan’ın doğuştan dirseğiyle başparmağı arasındaki kemiği bulunmuyor. Cengizhan’ın tedavisinin devlet hastanelerinde yapılamadığını ifade eden baba Şen, kaymakamlık vasıtasıyla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden sıra alabildiğini, ancak 3 yıl boyunca burada oyalandıklarını ileri sürdü. 3 yılın ardından kendisinden ameliyat için para istendiğini belirten baba Şen, bir yakının yardımıyla son ameliyatlarından birini İstanbul’da özel bir hastanede yaptırdığını ifade etti. Ameliyattan sonra kontrol ve tedavileri ise bankalardan kredi çekerek ve borç alarak karşılamaya çalıştığını anlatan Şen, “Aldığım borçları ödeyemedim. Alacaklılardan kaçıyorum, altı aydır kiramı da ödeyemiyorum.” dedi.

Orhangazi Sosyal Hizmetler ve Dayanışma Vakfı’ndan aldığı para yardımının yetersiz kaldığını dile getiren Selami Şen iş aradığını söyledi. Şen, “Mesleğim mobilyacılık. Altı aydır işsizim. Borçlarım var yardım edin diyorum, bir miktar para veriyorlar yetmiyor. Ben iş verin çalışayım borçlarımı ödeyeyim diyorum kabul etmiyorlar.” şeklinde konuştu.

Çocuğunu iki haftada bir arkadaşlarının arabasıyla İstanbul’a hastaneye götürdüğü bilgisini veren Şen, kapısını çaldığı parti teşkilatlarının da olumsuz cevap aldığını, AK Parti’nin ise erzak paketi verebileceğini söylediğini aktardı.

Orhangazi Koç İlköğretim Okulu 1B sınıfında okuyan Cengizhan Şen ise, elindeki parmaklarını oynata bildiğini ancak başparmağını oynatamadığını, bu sebeple oyun oynayamadığını belirtti.

Çocuğunun ilk ameliyatında Kimse Yok Mu Derneğinin yaptığı maddi yardımla gerçekleştirdiğini belirten Şen, İHH Orhangazi şubesinin de her ay kendisine erzak paketi gönderdiğini sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ