USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa'daki fuhuş operasyonunda flaş gelişme!

Bursa'da, eşlerinin de aralarında bulunduğu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 16 kişiden 6'sı tutuklandı.

Bursa'daki fuhuş operasyonunda flaş gelişme!
16-06-2015 15:10
Google News

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin dün Osmangazi, Nilüfer ve Mudanya ilçelerinde düzenlediği eş zamanlı operasyonda yakalanan 19 kişiden 16'sı, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 6'sı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Polis ekipleri, bazı kişilerin, aralarında eşlerinin de bulunduğu yaklaşık 20 kadını araçlarıyla Bursa-İzmir Çevre Yolu'ndaki tır parkına götürerek, sürücülerle fuhşa zorladığını tespit etmişti. Bu kadınları Gaziantep, Kırşehir, Kocaeli, Aydın ve Mersin'de de çalıştırdığı, parklarda kaçak sigara ve içki sattığı belirlenen ikisi kadın 19 şüpheli, polisin yaklaşık 3 aylık takibinin ardından gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınmıştı. Zanlıların ev ve araçlarında, pompalı tüfek ve 38 fişek, 26 bin liralık sahte banknot, 200 karton kaçak sigara, metamfetamin ve esrar ele geçirilmişti. Şüphelilerden 3'ü, savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakılmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ