USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Bursa'da gençlik şöleni

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Yıldırım Gençlik Şöleni’nin ve Star Park’ın açılışı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yapıldı.

Bursa'da gençlik şöleni
19-05-2015 23:20
Google News

Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde 19- 23 Mayıs tarihleri arasında çeşitli faaliyetlere sahne olacak Yıldırım Gençlik Şöleni ve Star Park’ın açılışında konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Aydınlık yarınımızı inşa edecek gençlerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Yıldırım’ın çok önemli potansiyelleri var. Beylikten imparatorluğa geçişin yeri olan ilçemizde genç nüfusumuz bizim en önemli gücümüz. Nüfusumuzun 250 binini oluşturan gençlerimize göre hizmetlerimize şekil veriyoruz. Bu anlamda da ilçemizde başarı gösteren her sporcumuzu hem ödüllendiriyor hem de onurlandırıyoruz” dedi.

Türkiye’nin en büyük 2. spor kompleksini Yıldırım’da inşa edeceklerini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Gerek spor parkları gerek gençlik merkezleri gibi ilçemize hem sosyal hem kültürel hem de fiziki manada hizmetler kazandıracağız” ifadelerini kullandı.
İlçeye 2 büyük gençlik merkezi kazandıracaklarını da açıklayan Başkan Edebali, “Dayanışma şehri Yıldırım’ı geleceğe hazırlayacak tüm adımları atacağız. Bursa’daki herkesle beraber toplumumuzu geleceğe taşıyacağız” diye konuştu. Hizmete açılan Star Park’ın da önemine değinen Başkan Edebali, “Çocuklarımızın güvenli ortamda eğlenmeleri için önemli bir tesisi hizmete açıyoruz. Artık Yıldırımlı çocukların da bir lunaparkı var” şeklinde konuştu.

"EL BİRLİĞİ İLE HİZMET DEVAM EDECEK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, “Yıldırım’ın istikbali İsmail Hakkı Edebali. Yıldırım için elbirliği ile hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Ecdadımıza olan minnet borcumuzu ödeyeceğiz” dedi. Gençliğe önemli görevler düştüğünü belirten Başkan Altepe, “Vizyon sahibi, kültürlü ve sporcu bir nesil yetişmek için çalışıyoruz. Bilinçli bir gençlik oluşturmak istiyoruz. Bursa’yı daha iyi noktalara yeni nesil taşıyacaktır” diye konuştu.

“YILDIRIMLILARIN EDEBALİ BAŞKANI VAR”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da, “Ülkemizin yarınları bugünden daha güzel ve daha sağlıklı olacak. Bunu da gençlerimiz başaracak. Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan var. Çünkü Ahmet Davutoğlu var. Çünkü Recep Altepe var. Çünkü ilçe sakinlerinin her zaman yanında olan, genç- yaşlı ayrımı yapmadan herkesin derdini dinleyen Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali var. Yıldırımlılar hem mütevazı, hem de çalışkan bir başkana sahip. Başkanımız ile el ele daha güzel hizmetlere de imza atacağız” diye konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından protokol üyelerinin açılışını yaptığı Star Park, gün boyu Yıldırımlı çocuklara ücretsiz olarak hizmet verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ