USD 0,0000
BİST 0.000
Gündem

Bahçeli'den çarpıcı açıklamalar

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ''Ayasofya Camisi’nin ibadete açılmasıyla ilgili haklı beklentimizin hilafına, egemenlik haklarımıza yönelik, özellikle ABD ve AB kaynaklı şantaj ve saldırganlıklar bizim nazarımızda yok hükmündedir" dedi.

Bahçeli'den çarpıcı açıklamalar
04-07-2020 18:59
Google News

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ''Ayasofya Camisi’nin ibadete açılmasıyla ilgili haklı beklentimizin hilafına, egemenlik haklarımıza yönelik, özellikle ABD ve AB kaynaklı şantaj ve saldırganlıklar bizim nazarımızda yok hükmündedir. Danıştay’ın konuyla ilgili makul, mukaddesatımıza saygılı ve maşeri vicdana müzahir tarihi nitelikli kararını kısa zaman içinde açıklayarak tartışmalara son noktayı koyacağını ümit ediyoruz.'' dedi.

Bahçeli ayrıca, ''Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14 Mart 2021’de yapacağı 13.Olağan Büyük Kurultayı’nın ana teması da buna muvafık olarak tayin ve tespit edilmiştir. Çağrımız zamanlar üstü bir kavrayış ve kader ortaklığının özetidir: “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak.”

13.Olağan Büyük Kurultayı’mıza giden süreçte, Siyasi Partiler Kanununa uygun olacak şekilde yapılması lazım gelen il ve ilçe kongrelerimiz 9 Ağustos 2020 tarihinde Samsun’un İlkadım ilçesiyle birlikte başlayacaktır.'' açıklamalarında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR