USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Bahçeli: "Azılı teröristler Ramazan ayını kana ve ölüme buladı"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Suriye, Tunus, Fransa ve Kuveyt’te yaşanan terör saldırılarına sert tepki gösterdi.

Bahçeli:
28-06-2015 00:45
Google News

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Suriye, Tunus, Fransa ve Kuveyt’te yaşanan terör saldırılarına sert tepki gösterdi. Bahçeli, “Vicdan kıblesini kaybetmiş, hislerine mil çektirmiş, insanlığını iğfal etmiş azılı teröristler bu Ramazan ayını da kana ve ölüme buladılar.” dedi.

Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Bahçeli’nin açıklaması şöyle: “Mübarek Ramazan günlerinin feyiz, fazilet ve vecdiyle ibadetlerimizi yerine getiriyor, Allah’a kulluk görevimizi samimiyetle yapıyoruz. Bir yanda davul sesiyle başlayan sahur telaşı, diğer yanda sabrın ve şükrün mükâfatı iftar sofralarının huzur ve bereketi. Güzellik budur. Vicdan kıblesini kaybetmiş, hislerine mil çektirmiş, insanlığını iğfal etmiş azılı teröristler bu Ramazan ayını da kana ve ölüme buladılar. Tunus’ta bir plaja, Kuveyt’te bir camiye, Fransa’da bir fabrikaya saldıran IŞİD canavarları iyice kudurdular, iyice zıvanadan çıktılar. Ülkemizin çevresi vahşete ve şiddete havale edildi. Sınırlarımızın dibinde cehennem kapıları açılırken, kin ve kötülük kozasını hızla ördü. Yine gündemde Ayn el Arap (Kobani), yine IŞİD isimli terör örgütü revaçta. Bildik manzaralar karşımızda, malum fitne döngüsü ortada. Herkes Kobani’yle yatıp kalkıyor, Nişantaşı’ndan Yüksekova’ya kadar önüne gelen Kobani’deki iki terörist grubun kapışmasını mesele ediyor.

DOĞU TÜRKİSTAN’DA ÇİN ZALİMLİĞİNİ KİMSE KONUŞMUYOR

Doğu Türkistan’daki Çin zalimliğini kimseler konuşmuyor, ağzına dahi almıyor. Kobani’ye ağlayanlar, Kaşgar’a gülüyor ve zulme ortak oluyor. Uygur Türklerine Oruç tutmayın namaz kılmayın ve hatta nefes almayın diyorlar Değerler anarşisi yaratıp Türklüğü tasfiye etmeyi planlıyorlar. Varlığına, inancına ve kimliğine bağlı ve sadık halde yaşayan 28 Uygur Türkü 22 Haziran günü Kaşgar’da hiç acımadan katledildi. Buna karşı hiçbir insan hakları örgütünden, hiçbir demokrasi ve özgürlük sevdalısı oluşumdan tepki gelmedi Niye? Çünkü öldürülenler Türk’tü!
Soydaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Türk Dünyasının başı sağolsun diyorum. Müslüman Türk’ün ahının yerde kalmayacağına inanıyorum.

ZENCİ TÜRK OLDUĞUNU SÖYLEYENLERE BAKIN FAİLİ GÖRECEKSİNİZ

Gökbayrağı kana buladılar fakat kimsenin haberi olmadı olanların da diline Kobani dolaştı. PYD-PKK lobisi Kobani’yi fiilen Türkiye’ye taşıdı. Doğu Türkistan’a gözünü kapatıp yönünü dönenler, emperyalizme kule nöbetçiliği yapan Kobani çığırtkanlarını, PKK maşalarını el üstünde tuttu. Bunların robot resmini çizmeye gerek var mı? Eşkalini tanımlamak lazım mı? Zenci Türk olduğunu söyleyenlere bakın faili göreceksiniz. Buradan bir uyarıda bulunayım: Türk’ün zencisi-beyazı-mavisi olmaz Türk Türk’tür. Türk’te renk arayanlar Türkiye’yi reklam arası görenlerdir. Tesadüfün lütfunu beklemekle vakit kaybedemeyiz. Müslümanların canıyla, kanıyla, malıyla beslenen küresel vampirlere tepkisiz duramayız. Kızışan kavgalar, derinleşen ihtilaflar, birbirine düşen insan ve inanç grupları üzerinde yaşadığımız coğrafyayı çekilmez kılıyor. Kendi kendimiz olabilmek ve kalabilmek için düne, yaşamak, değişmek ve devam etmek için yarına muhtacız. Ama geleceğimiz kundaklanıyor. Basit sırrını saklayamaz, çabuk yakalanır ve gülünç olur. Basit hevesler kolayca hükmetmenin, arsızca zulmetmenin yolunu arar.

MANEVİ KANAAT ÖNDERLERİ İSLAM’IN SÜRÜKLENDİĞİ FELAKETE NİÇİN İTİRAZ ETMEZLER?

Alimim diyen, Allah dostu olduğunu ileri süren, irfan ehli manevi kanaat önderleri İslam’ın sürüklendiği felakete niçin itiraz etmezler? Batı emperyalizmi İslam’ı karalamak ve terörle ilişkilendirmek için sinsi bir çaba sarfederken, dinimizi savunacak manevi kaleler nerededir? Emin olunuz geleceğimiz bu sorulara verilecek cevaplarda gizlidir. Haçlının gölgesi hilalin aydınlığını kapatırsa akıbet korkunç olacaktır."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33