Dr. Enes Eminoğlu: “Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak her daim sizlerle birlikteyiz”

Gençlik ve spor bakan yardımcısı dr. Enes eminoğlu, belediye başkanı şükrü başdeğirmen’i ziyaret etti

Siyaset - 3 hafta önce

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Başkan Başdeğirmen’in “Son 5 yılda Isparta’ya güzel hizmetler verdiğini söyleyerek “Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her daim sizlerle birlikteyiz” dedi.

Bir dizi ziyaretler için Isparta’ya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, partililer ve belediye meclisi üyeleri de hazır bulundu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu’na geçen 5 yıllık hizmet süresi içerisinde bakanlık kanalıyla şehre kazandırdıkları hizmetlerden bahsetti ve yeni dönem için planladıkları yatırımlara ilişkin brifing verdi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’nu belediyede ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Şehre Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle birçok yatırım kazandırdıklarını söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Şehrimizin insanların en çok faydalandığı, gençlerimizin yetişmesiyle alakalı alt yapılar ve üst yapılar bakanlığımız sayesinde şehirlerimize geliyor. Ne zaman Ankara’ya gelsek bizleri boş çevirmediniz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde de sizlerle uyum içinde çalışacağız” dedi. Şehirde yaklaşık 80 bin üniversite öğrencisi ve bir o kadar da ilk ve orta öğretim öğrencisinin bulunduğuna işaret eden Başkan Başdeğirmen, “Gençlerimizin altyapısını tabii ki çok iyi hazırlamak durumundayız. Teknoloji bağımlılığından çocuklarımızı kurtarmak için bu tür yatırımlar bizi çok ilgilendiriyor. Bakanlığımız ile ilgili hazırladığımız birçok projemiz var. Sizlere sunduğumuz hiçbir proje olumsuz olarak dönmedi. Gerçekçi ve uygulanabilir şehrimizin ihtiyacı gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik projeler hazırladık. Sayın bakanımız, sizler ve ekibiniz bizleri her zaman ön planda tuttuğunuz için Isparta’mız ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Yeni projelerimizle ilgili olarak sizlerin desteklerini bekliyoruz” görüşlerinde bulundu.

Isparta’da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu da, Isparta’da Başkan Başdeğirmen’in son 5 yılda güzel çalışmalara imza attığını belirtti. Bakan Yardımcısı Eminoğlu, “Gençlik ve spor alanında da güzel çalışmalar oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı dün olduğu gibi bugün de yarın da bu çalışmaları desteklemeye devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın da gençlik ve spor alanında çok ciddi vizyonları var. Türkiye yüzyılının sporun ve gençliğin yüzyılı olması için bir mücadele bir vizyon ortaya konuldu. Bu anlamda bizlerde 81 ilde spor tesislerimizi, gençlik merkezlerimizi, kamplarımızı gençlikle olan bütün çalışmaların yakın takipçisiyiz. Projeler ve çalışmalar içinde dün olduğu gibi Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak her daim sizlerle birlikteyiz. Isparta halkına, gençliğine, sporculara daha güzel imkanları ulaştırmak için elimizden geleni hep birlikte inşallah ortaya koymuş olacağız” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den eski başkan Alinur Aktaş'a teşekkür

2024-05-24 12:02 - Bursa

Kocasının kardeşiyle yaşanan yasak aşkta korkunç ölüm

2024-05-22 17:16 - Gündem

Filenin Sultanları'ndan gelen tepki üzerine THY'den açıklama

2024-05-26 17:47 - Gündem

Bursaspor'da Yeni Başkan Enes Çelik !

2024-05-26 15:54 - Bursa

Bursaspor Bayrakları Asılıyor

2024-05-25 00:20 - Bursa

Bursa mutfağı, tarihi meydanda vitrine çıktı

2024-05-25 14:38 - Bursa

Bozbey'den Atatürk Stadyumu Projesi !

2024-05-22 18:03 - Bursa

Bursa'da deprem

2024-05-26 18:04 - Bursa

Bursa Osmangazi Belediyesi'nde yeni dönem çalışmaları hızlı başladı

2024-05-21 10:47 - Bursa

Beklenen Bursa depremi hakkında korkutucu açıklama

2024-05-24 13:20 - Bursa

İlgili Haberler

Hamza Dağ: "Parti olarak daha çok çalışacağız"

19:44 - Siyaset

AK Parti Samsun teşkilatında bayramlaşma

18:54 - Siyaset

Şehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi artık çalışıyor

17:49 - Siyaset

Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Şahin: "(Özel’e) Normalleşmenin devamına leke sürecek sözlerden kaçınmak gerekir"

16:12 - Siyaset

CHP heyetinden MHP’ye bayram ziyareti

15:56 - Siyaset

Günün Manşetleri

Bursaspor'da yeni teknik direktör Pablo Batalla !

19:09 - Bursa

Mudanya’da ve Gemlik’te korkutan yangınlar

18:53 - Bursa

Marmara Denizi'nde deprem!

17:39 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çölleşme ve kuraklık mesajı

16:42 - Gündem

MHP’li Büyükataman: “Hakkari Belediyesi terörün pençesinden kurtarılmıştır”

16:27 - Bursa