USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

40. Yeşil Bursa Rallisi başladı

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın son asfalt yarışı olan 40. Yeşil Bursa Rallisi, özel seyirci etabı ile başladı.

40. Yeşil Bursa Rallisi başladı
13-06-2015 21:38
Google News

Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKKM) önünden startı verilen organizasyonda, 37 ekip mücadele etti. 

Kültürpark'ın Çakaldere Kapısı'ndan başlayarak Lunapark önünden Merinos Kapısı yönüne devam eden etap, daha sonra göl çevresini dolaşarak Altınceylan kapısında sona erdi.

Servis alanına yönelen ekipler, Dağgüney ve Firoz etaplarını ikişer kez geçerek servis alanı ve sonrasında kapalı parkta günü tamamlayacak.

503 kilometrelik normal ve 140 kilometrelik özel etap yarışlarına sahne olacak organizasyon, aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupası'na da puan verecek. 

Yarın saat 09.00'da direksiyon başına geçecek ekipler, Crowne Plaza, Firoz ve Delice etaplarını katettikten sonra servis alanında araçlarının ikmal ve bakımlarını yaptıracak, ardından aynı 3 özel etabı bir kez daha geçmek üzere Keles istikametine yönelecek. 

Türkiye Ralli Şampiyonası'nda Castrol Ford Team Türkiye takımından Murat Bostancı-Onur Vatansever 40 puanla lider, Neo Motorspor takımından Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez 34 puanla ikinci ve yine Castrol Ford Team Türkiye takımından Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz da 26 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından organize organize edilen ve Türkiye Ralli Şampiyonası'nın üçüncü ve son asfalt yarışı olan 40. Yeşil Bursa Rallisinin startı verildi. Kültürparktaki seyirci etabıyla birlikte verilen startın ardından 37 pilot derece almak için yarıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ