USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ULUKOZA'dan girişimciye büyük destek!

Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin girişimcileri destekleme faaliyetlerinden birisi olan ULUKOZA projesi kapsamında, iş fikirlerini geliştirmeleri için ofis, mentörlük, danışmanlık, eğitim gibi ücretsiz destekler sunuyor.

ULUKOZA'dan girişimciye büyük destek!
11-07-2015 14:49
Google News

Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, akademik çalışmaların sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilebilmesi için arayüz görevini yürütüyor. Bununla birlikte bilimsel araştırmalar sonucunda ortaya çıkan buluş ve yenilikçi ürünlerin, ticarileştirilerek ülke ekonomisine katma değer sağlaması için de hizmet veriliyor.

Teknoloji Ve Yenilik Odaklı İş Fikirleri”nin yenilikçi ürünlere dönüşmesi için 150 bin liraya kadar hibe desteği sağlayan TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı'na yapılacak başvurular 2015 yılı itibari ile sadece TÜBİTAK’ın belirlediği uygulayıcı kuruluşlar üzerinden yapılacak. TÜBİTAK 1512 Uygulayıcı kuruluşu olarak ULUKOZA’nın sağladığı desteklerden yararlanabilmek ve fikrinizi bu desteklerle pazara ulaştırabilmek için UÜ-TTO başvuruları bekliyor. 1 Temmuz'da başlayan başvurular, 31 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, www.ulukoza.com adresinden yapılabilecek. Projeye, 45 yaş altında, örgün eğitim veren üniversitelerin lisans programlarından mezun olanlar başvurabiliyor.

Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı kapsamında yapılacak çalışmalara, Uludağ Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (ULUTEK), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Teknoloji Ve Lisans Yöneticileri Derneği (LES) ve AKA OTOMOTİV, BAYKAL Makine, BEYÇELİK, BOSCH,  B-PLAS, ERMAKSAN, FARBA, ORHAN HOLDİNG, ROLLMECH, TOFAŞ gibi Bursa'nın önde gelen kurum ve kuruluşları da destek oluyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ