USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Cinayet masası dedektifleri devrede

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, 6 Haziran günü kaybolan ve otomobili İznik Gölü kıyısında terk edilmiş bulunan emlakçı kadının bulunması için Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube ekipleri çalışma başlattı.

Cinayet masası dedektifleri devrede
06-07-2015 15:22
Google News

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde ikamet eden ve emlak işleriyle uğraşan 51 yaşındaki Sadiye Şensözlü, geçtiğimiz aydan beri ailesi ve polis ekipleri tarafından aranıyor. İznik Gölü Göllüce mevkinde terk edilmiş halde bulunan aracından başka bir izi bulunamayan Şensözlü'nün Orhangazi’ye bağlı Gölyaka Mahallesi’nde görüldüğü bilgisi üzerine Bursa Cinayet masası dedektifleri güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Yıllar önce eşinden boşanan ve 3 çocuk annesi Şensözlü, en son 6 Haziran cumartesi günü, 16 HU 555 plakalı siyah renkli otomobilini otoparktan alırken görüldü.
Soruşturma devam ederken, Sadiye Şensözlü'nün kaybolduğu günlerde Orhangazi'ye bağlı Gölyaka Mahallesi’ndeki bir büfeye geldiği bilgisine ulaşıldı. Gölyaka'da Şensözlü'yü araştıran ailesi, kayıp kadının büfeye bir erkekle geldiği ve içecek aldıktan sonra ayrıldığı bilgisi üzerine muhtar İsmail Şahin'e ulaşarak köydeki güvenlik kameralarının kayıtlarını istedi. Muhtar Şahin kayıtları aileye verdi.

CİNAYET MASASI DEDEKTİFLERİ GÖLYAKA’YA GELDİ

Şensözlü’nün ailesinden sonra Bursa Cinayet Büro Amirliği ekipleri de Gölyaka’ya geldi. Muhtar İsmail Şahin ve kayıp kadının içecek aldığı büfenin işletmecisi ile görüşen dedektifler, geriye dönük güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemek üzere aldı. Öte yandan Şensözlü’nün kaybolmadan öncede aynı büfeye geldiği öğrenildi. Müşterisini aracından tanıyan işletmecinin, yanında bir erkekle geldiğini ve erkek şahsın araçtan inip içecek alarak Gölyaka’dan ayrıldıkları bilgisini verdiği öğrenildi. Kamera görüntülerini alan cinayet masası dedektifleri Sadiye Şensözlü'nün yanındaki erkek şahsa ulaşmaya çalışacak.
Polis ve Jandarma soruşturmaya devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ