USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP'nin istifa eden il başkanı yönetimi topa tuttu!

CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe, “Beni Elazığ'da itibarsız hale getirmek için elinden gelen her şeyi yaptılar." dedi.

CHP'nin istifa eden il başkanı yönetimi topa tuttu!
11-07-2015 01:26
Google News

CHP'nin 10 gün önce istife eden İl Başkanı Ünsal Karatepe, parti binasında basın açıklaması yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir şeyler olduğu ile ilgili çok büyük meraklar olduğunu kaydeden Karatepe, "Yine mi bir şeyler var? Evet Cumhuriyet Halk Partisi'nde çok şeyler var. Yakında da Cumhuriyet Halk Partisi'nde hem Elazığ'da hem genel merkez düzeyde çok iyi şeylerin yaşanacağının da müjdesini şimdiden sizlere vereyim. Ben yaklaşık 10 gün önce Cumhuriyet Halk Partisi il başkanıydım istifamı vererek il başkanlığından yönetim kurulu üyelerimle ayrıldık. Şunu gördük, 10 gündür Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrıldım ama Cumhuriyet Halk Partisi'ne her hangi bir atama yapılmıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ'ı tamamen boş vermiş gözükse de şunu ben size açıkça söyleyeyim. İç hesaplaşmalardan dolayı Cumhuriyet Halk Partisi'ne Elazığ'a il başkanı atamıyor. Niye atamıyor, çünkü belli bir hesap, belli bir gruplar var. O gruplar o yönetimi atamaya çalıştırıyor. O guruplar kendi yönetimine atamaya çalışıyor. Sıkıntılar almış başını gidiyor" dedi.
Kendisinin partiden ihraç edildiğiyle ilgili duyum aldığını ancak resmi bir yazının gelmediğini de ifade eden Karatepe, "Beni yüksek disiplin kuruluna kesin ihraç kararıyla gönderiyorlar ki, Ünsal Karatepe partiden ihraç olduğu gün buraya il yönetimi atanacak. Şunu söyleyecekler ya beyler bakın Ünsal Karatepe partiye zarar verdiği için genel merkez bunu ihraç etti. Biz burada il başkanlığı seçimi rahat rahat yaparız" diye konuştu.

"GENEL BAŞKAN PARTİYİ GÖTÜRMÜŞ BEKAROĞLU'NA TESLİM ETMİŞ"
Partisini eleştiren Karatepe, konuşmasına şöyle devam etti:
"Öyle bir grup var ki genel başkan parti götürmüş Mehmet Bekaroğlu'na teslim etmiş. Mehmet Bekaroğlu siz Cumhuriyet Halk Partisi'nin C'sinden anlar mısınız ya siz yukarıdan tepeden geldiniz, sağ partiden Cumhuriyet Halk Partisi içerisine el bombası gibi atıldınız. Pimini de çekmişler ama elinizde bekliyor. Ne zaman elinizi çekeceğim de ben bombayı patlatacağım. Türkiye de benimle beraber bir çok parti başkanı Mehmet Bekaroğlu'nu emellerine kurban ediyor. Tekin Bingöl örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı, Tekin Bingöl benim yanımda birileri sana öyle ağır laflar söyledi ki sen eğer genel başkan yardımcısıysan niye o adamlara partiden ihraç etmedin, gücün yok muydu senin, kudretin yok muydu? Gariban Ünsal Karatepe'ye mi gücün yetti. Merak etme senin bana da gücün yetmez. Çünkü niye sayın genel başkanımızın bunları bildiğinin ben farkındayım. Genel başkan bunlara el koyacak."

6 AY BAKAN OLALIM DİYE AK PARTİNİN ÖNÜNE DÖŞEĞİ SERMİŞSİNİZ
Partisine 'Ey Ankara'daki sefil Bilolar' diye seslenen CHP eski İl Başkanı Karatepe, "Bu sefil Biloluğu bırakın. Siz Cumhuriyet Halk Partisi'nin geleceği için uğraşmıyorsunuz. Siz şu anda gitmişsiniz AK Parti Genel Merkezi önüne döşeğinizi sermişsiniz de yalvarıyorsunuz. Biz sizinle koalisyon yapalım. 6 ay boyunca bakan olalım. 6 ay önce menfaatimizi gözetelim diye, biz buna karşıyız. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Halaçoğlu çıktı 'Beyler, AK Parti bize siz götürdünüz Deniz Baykal'ı desteklediniz. Biz, dinsiz, imansız, ateist partiye oy verdik mi dedirteceksiniz' dedi. Çıktılar Halaçoğlu'na saldırdılar. Halaçoğlu bu konuda haklı. Çünkü Halaçoğlu, olan şeyi söylüyor. Diyor ki AK Parti'ler bunu söylüyor. Siz duydunuz mu Cumhuriyet Halk Partisi genel başkan yardımcılarından bir tanesi buna tepki göstersin. Aman susun bize dinsiz desinler, ateist desinler biz onlara koalisyon kuracağız. Yok beyler yok. Siz beni partiden ihraç edebilirsiniz ama partilerin ilkelerin doğrultusundan beni ihraç edemezsiniz. Siz ihraç olacak insanlarsınız."
"TEKİN BİNGÖL'E GENEL MERKEZDE HAKARET ETTİLER, GIKINI ÇIKARMADI"
En başta ihraç olacak kişilerin Mehmet Bekaroğlu, Tekin Bingöl ve Veli Ağbaba olduğunun dile getiren Karatepe, "Konuşursam bakalım neler gidecek. Tekin Bingöl için konuşuyorum. Ey Tekin Bingöl ben genel merkezde senin yanında birisi sana çok ağır hakaretler etti. Sen gıkını çıkaramadın. Sen erkeksen o adamı partiden ihraç edeydin. Ünsal Karatepe'ye gücün yetti. Senin gücün yetebilir. Ama şunu da sesleniyorum ben genel başkanıma, sayın genel başkanım şu etrafınızdaki sefil biloları temizleyin. Bu sefil bilolardan Cumhuriyet Halk Partisi bir yere gidemez. Koalisyon hükümeti kuramaz. Ben burada il başkanlığı yaptım. Bu saydığım sefil bilolar beni burnumdan getirdi. Beni Elazığ'da itibarsız hale getirmek için elinden gelen her şeyi yaptılar. Hem maddi yönden hem manevi yönden sahip çıkmadılar" şeklinde konuştu. tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34